МВР затяга мерките за сигурност по празниците. Екипи с оръжие

...
МВР затяга мерките за сигурност по празниците. Екипи с оръжие
Коментари Харесай

Над 900 полицейски екипа ще работят на терен по коледните и новогодишните празници

МВР стяга ограниченията за сигурност по празниците. Екипи с оръжие и служебни кучета ще патрулират тук-там, където се чака събиране на доста хора. Ще има засилено полицейско наличие по гари, летища и търговски центрове. Предвидено е над 900 полицейски екипа да работят на терен по коледните и новогодишните празници.

Ще бъде повишен и контролът по пътищата. Очаква се натоварено придвижване на изходите на огромните градове и по границата. Направена е нужната организация и граничните пунктове ще работят на цялостен потенциал. От Министерство на вътрешните работи чакат натоварен трафик главно по автомагистрала „ Хемус ”, изключително при тунелите „ Топли дол ” и „ Правешки ханове ”, където поради ремонтни действия придвижването се реализира единствено в едната тръба. По време на празничните дни ще се правят и инспекции на водачите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

Засилен ще бъде контролът на търговията с пиротехнически средства. От Министерство на вътрешните работи предизвестяват хората да внимават за обири и да не съхраняват огромни суми пари и скъпоценности по домовете си, а в случай че виждат лица със подозрително държание да подадат сигнал на телефонен номер 112.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР