МВР задържа формалния собственик на Изамет“ Кристиян Христов при опит

...
МВР задържа формалния собственик на Изамет“ Кристиян Христов при опит
Коментари Харесай

Кристиян Христов: Бившата съпруга на Еврото ме караше да снимам магистрати, служители на МВР и политици,

МВР задържа формалния притежател на „ Изамет “ Кристиян Христов при опит да даде конференция, в която да изнесе данни за рекет, побой, палежи и корупция по случая „ Осемте джуджета “.

Цивилни служители на реда го задържаха минути преди оповестената конференция в Българска телеграфна агенция.

Задържането е по прокурорско искане, споделиха от Министерство на вътрешните работи. А към този момент от прокуратурата не удостоверяват.

Часове преди задържането Кристиян Христов се свързал с бТВ, с цел да показа, че се опасява за живота си. Каза, че таман е приказвал по случая с Министерство на вътрешните работи и описа, че познава някогашната брачна половинка на Петров - Любена, откогато бил вербуван да взе участие в „ платени контрапротести ”.

„ Няколко митинга в които съм взел участие, в това число и митинга пред Висш съдебен съвет против агнешките главички, това са митинги в които съм взел участие, проведени от Любена Петрова против възнаграждение. Парите, за които аз участвах за митингите бяха по към 100-150 лева за митинг ”, сподели Кристиян Христов.

Христов твърди, че проработил с Любена първо от лековерие, а след това под закани.

Изпълнявал разнообразни задания, изтъквам, по насила, че ще съсипят живота му.

„ Да фотографирам най-различни хора всякакви хора по заведения - магистрати, чиновници на Министерство на вътрешните работи и политици, фотографирам ги в срещи, в които не би трябвало да са. Любена постоянно стартира да се вижда с едно лице, което на по-късен стадий разбрах кой е, едно лице, кое пстана известно - Иван Гешев “, сподели Христов.

Мъжът описа още, че провел побой над юноша и палеж на завод покрай София още веднъж под непознати нареждания. Твърди, че приказва в този момент от боязън за живота си.

„ Би могло да се случи по този начин, че да ме арестуват да ми образуват доста каузи “, сподели още Христов.

Любена, отхвърли да е нареждала на Христов каквото и да било.

„ Кристиян Христов е нищожен човек, който беше и продължава да е момче за всичко на Петьо Петров. Той лъже. Аз бях жена на Петров, само че не аз движех делата му, няма по какъв начин да съм го заплашвала Христов да извърши това, за което твърди “, сподели някогашната жена на Петър Петров – Еврото.

А през днешния ден Антикорупционният фонд разгласява изявление със самата Любена Ангелова. В него тя декларира, че основният прокурор Гешев „ в никакъв случай не е ходил в заведението „ Осемте джуджета “. И приказва против някогашния си фамилен сътрудник Петров, с който до 2020 година управлявали Осемте Джуджета “.

„ Прочетох писмото, което е изпратено на основния прокурор, до 10 часа да си подаде оставката, седял самичък на ръба на скалата, Мечо Пух. Това са изрази, които Петров употребяваше по 5-6 пъти дневно и в това писмо аз зървам него, това няма вид да е писано от различен човек “, сподели Любена Ангелова.

Любена споделя и имена на магистрати, посещавали заведението и обменяли „ парични суми “. Сред имената е и това на заместител основният прокурор Борислав Сарафов, който назова изявлението „ клевети “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР