За два дни приходите в хазната са 2 млн. лв.,

...
За два дни приходите в хазната са 2 млн. лв.,
Коментари Харесай

Спецов: 2 млн. лв. са приходите в хазната само за 2 дни след поправката за нотариусите

За два дни приходите в хазната са 2 млн. лева, след въвеждането на признатата корекция, с която договорка се изповядва при нотариусите единствено при платени отговорности към страната това съобщи в смолянското село Славейно изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов.

" За два дни два милиона лв. събрани пари от длъжници при изповядани покупко-продажби, това за мен е доста добър индикатор “, посочи Спецов.

Той означи, че няма терзания за приходната част в страната. " Сега приключва акцията и по подаването на персоналните заявления на физическите лица и на юридическите лица до 30 юни, по-късно има и контролни производства. Като общоприет извод нямам терзание във връзка с осъществяването на проекта “, добави шефът на Приходната организация.

Той разяснява и изсветляването и повишението на приходите и приходите в страната. Според него се изисква устойчива систематична политика в страната за това. " Това не е политика на един ден, да се организира с едно мероприятие, това са политики, които се организират през разнообразни държавни управления и би трябвало да има една резистентност в политическия и стопански живот, с цел да имаме една по-голяма икономическа независимост в България и нараснала икономическа интензивност. Не е въпрос на един фактор, а са доста фактори, които разнообразни държавни управления би трябвало да следват поредно. На прага сме на влизане в Шенгенска зона, половината път е извървян. На прага сме на приемане на еврото и там огромна част от пътя е извървян. Има избрани критерии, които би трябвало да покрием и от всички нас зависи – дали ще е служебно или постоянно държавно управление, ние би трябвало да покажем пред Европа, че следваме един одобрен път, тъй че нямаме избор. Най-важното е да има резистентност в страната “, сподели още Спецов.

Той бе в родопското село Славейно, с цел да награди персонално най-възрастния поданик – 100-годишният Димитър Кавгазов, който бе един от първите, подал данъчната си декларация през април, оповестява " Фокус ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР