МВР установи сериозни разминавания в информацията по случая с пребития

...
МВР установи сериозни разминавания в информацията по случая с пребития
Коментари Харесай

След нападението над хижар: МВР установи сериозни разминавания в показанията и действителността


Министерство на вътрешните работи откри съществени разминавания в информацията по случая с пребития в Стара планина хижар, за който ви разказахме в bTV Новините.

От известието на властта излиза наяве, че в хода на оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности са установени основни несъгласия сред информация, подадена от потърпевшия, и изяснената фактическа конюнктура.

В ефира на bTV потърпевшият Калин Младенов описа, че е бил атакуван от група незнайни мъже, които са го били грубо с камъни и тояги. Откраднати са и движимости от хижата.

„ Установени са колите, както и всички лица, участвали по време на случая. Трима от тях са арестувани в период от 24 часа “, разясняват от Министерство на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Младенов се оплака също, че при подаден сигнал на 112 служителите на реда не се отзовали. По случая шефът на ОДМВР – София е назначил дисциплинарна инспекция, която е открила задоволително данни за позволени нарушавания от двама чиновници. И на двамата са наложени дисциплинарни наказания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР