МВР съобщи, че не се верни твърденията, че полицейски служител

...
МВР съобщи, че не се верни твърденията, че полицейски служител
Коментари Харесай

МВР: Пушещият цигара край дрона не е полицейски служител

МВР заяви, че не се правилни изказванията, че полицейски чиновник е пушил цигара наоколо до дрона край Тюленово.

  " Във вътрешния периметър към дрона преди и по време на дейностите по неутрализиране на снаряда полицейски чиновници не е имало . Ангажиментът на Министерство на вътрешните работи е бил да се обезпечи външния периметър по недопускане на цивилни жители наоколо ".

Облеклото на чиновниците , които обезвреждаха дрона с невзривения арсенал провокираха голям брой мнения, както в обществените мрежи, по този начин и в Народното събрание.

" Видяхте всички по какъв начин се обезврежда арсенал - с димящ служител на реда и различен, който по потник пада от камъните " , съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Темата бе коментирана и по време на изключителното съвещание на парламентарната комисия по защита, която изслуша военния министър. Оказа се, че Тодор Тагарев не е гледал записа от гърмежа край Тюленово.

" Не съм гледал, публицисти ми демонстрираха доскоро фотография на човек по потник, само че фотографията е размазана и не се вижда дали не е бронежилетка . Ако си е приключил работата не е значимо дали е по потник или с униформа . Представете си в горещина по какъв начин се слиза по скали със скафандър, с цел да се извърши сходна интервенция. По-добре по този начин, в сравнение с да имаше парадни униформи и нищо да не бе свършено " , безапелационен беше Тодор Тагарев, който поздрави Военноморските сили за сполучливо приключилата задача.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР