МВР разпространи снимки на ранените полицаи при отпора на двама

...
МВР разпространи снимки на ранените полицаи при отпора на двама
Коментари Харесай

Вижте битите със секира полицаи

 Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси на ранените служители на реда при отпора на двама братя от ромската махала в Кюстендил.
Тримата униформени бяха пребити с железна тръба и брадва при опит да влязат в парцела, където бе открит хероин, подготвен в 178 дози.

Побоят им е нанесен от притежателите на парцела в кв. " Изток " преди ден.

Единият служител на реда е с разкъсна рана на главата и кръвонасядане на лявата ръка, другият – с пострадване на ръката, като е обиден кръвоносен съд, а третият служител на реда е с охлузни пострадвания в региона на главата.

Пострадало е и полицейското следово куче. Животното е с засегнато око и лапа. На чиновниците е оказана здравна помощ в кюстендилската болница.

Двамата наркодилъри, които биха служителите на реда, са арестувани за 24 часа. По случая са формирани две досъдебни производства - за владеене и разпространяване на високорискови наркотични субстанции, под наблюдението на Окръжна прокуратура, и за нахлуване и нанасяне на телесна щета на полицейски орган по време на осъществяване на служебните му отговорности, под наблюдението на Районна прокуратура-Кюстендил.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР