МВР предприема специални мерки, за да гарантира реда по време

...
МВР предприема специални мерки, за да гарантира реда по време
Коментари Харесай

МВР със специални мерки за реда по време на баловете


Министерство на вътрешните работи подхваща специфични ограничения, с цел да подсигурява реда по време на баловете.

В Главна дирекция „ Национална полиция “ бяха разисквани интензивностите на органите на реда по време на абитуриентските балове.

От полицията молят зрелостниците да не не помнят, че Законът за придвижване по пътищата важи когато и да е. Например при потреблението на мотопеди се изискват защитни каски, а санкцията за шофиране без колан е 50 лева

По време на проведени екскурзии при напредване на огромни групи деца - първото и последното би трябвало да са със светлоотразителни жилетки.

„ Разпоредено е на шефовете на регионалните дирекции да съберат и дават информация по отношение на осъществяване на спонтанни и проведени пътувания отвън обслужваната от тях територия “, заяви Венцислав Велинов от „ Охранителна полиция “.

„ Призовавам всички зрелостници, които сами ръководят моторните си транспортни средства, да вършат това, без да са използвали алкохол или наркотични субстанции, да употребяват предпазните системи, да приканват своите другари, които пътуват във тези коли, да вършат това, да не се демонстрират през прозорците, люковете и всевъзможни други отвори “, съобщи полицейски контрольор Мария Ботева.

През предходната година формираните актове и фишове на водачи превозвали, зрелостници са над 100.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР