МВР на копоя на Румен Радев - Бойко Рашков, се

...
МВР на копоя на Румен Радев - Бойко Рашков, се
Коментари Харесай

СКАНДАЛ В ПИК! МВР на Рашков тараши заведенията по фалшив имейл

МВР на копоя на Румен Радев - Бойко Рашков, се забърка в всеизвестен скандал с подправен имейл, който сякаш е получен на електронната поща в Столична дирекция на вътрешните работи. А полицейщината на фрагмента на президента към този момент надвиши всевъзможни граници и стартира да си служи с ментета, с цел да оправдае безчинствата си.

Според подправения имейл ресторантьорите в София-област декларират на Столична дирекция на вътрешните работи чиновниците в Министерство на вътрешните работи и на държавното управление, че няма да обслужват работещите там, както и чиновниците на РЗИ поради ограниченията против ковид във вихъра на четвъртата вълна.

Това се споделя в документа, с който ПИК разполага.

Тонът и лексиката в мейла са прекомерно странни, само че това не е попречило на някакъв съдбоносен шеф да сложи резолюция: " По цялостен лист! ". Тъй като подписът в документа, с който ПИК разполага, е премахнат, не е ясно дали става дума за шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, или за самия Бойко Рашков.
свързани новини2178на 15.08.202150497преди 4 часа
Не е ясно какво значи и " По цялостен лист " - тараш по цялостен лист или запознаване на структурите на Министерство на вътрешните работи по цялостен лист. При всички случаи текстът буди удивление какво чак толкоз е стреснало хората по шефските постове в Министерство на вътрешните работи.

Още повече че не е ясно по какъв начин работещите в ресторантьорския отрасъл ще разпознават да вземем за пример чиновници на РЗИ и на Министерския съвет, с цел да ги изгонят от заведението си, без да ги обслужат. Може би ще им желаят трудовите книжки.

Още по-голямо учудване обаче буди имейлът, от който е изпратено въпросното заявление на ресторантьорите: BAZ Bulgariia.

Твърде съмнителният генезис на този мейл ни накара да се обърнем към президента на Асоциацията на ресторантьорите Ричард Алибегов, с цел да разберем дали тяхната организация е изпращала сходни заплашителни имейли до Столична дирекция на вътрешните работи.

" Нямаме нищо общо с това. В понеделник ще сезираме всички органи, с цел да бъде открит същинският адресант на имейла и IP адресът му, както и прокуратурата " , съобщи Алибегов пред ПИК.

Той също е извънредно сюрпризиран и от текста на писмото, и от заканите в него, които не почиват на никаква логичност, нито на отношението на ресторантьорите към управляващите. " Вероятно се цели някакво напрежение ", допуска Алибегов.

Справката обаче сочи, че електронният адрес на Асоциацията въобще не дава отговор на този, от който имейлът е подаден до Столична дирекция на вътрешните работи. Тъй като той не е загадка, го публикуваме: [email protected].

От изясняването на тази престъпна история излиза наяве едно: че Министерство на вътрешните работи май единствено си написа и праща скандални имейли, с цел да оправдава издевателството, който от няколко дни упражнява върху заведенията с инспекции, на които се изсипа цялостен рейс с по 20 души от всички вероятни контролни органи, след които и Министерство на вътрешните работи, и РЗИ, и Национална агенция за приходите.

Засега не е ясно по какъв начин приключват тези " визити " и дали единствената цел на тези мероприятия не е да се цялостни ошушканата хазна от прокситата на Румен Радев - Просто Киро и Кокорчо, прочут още като Асен Василев, с санкции.

Ето и цялостния текст на ментето, получено по електронната поща на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Българската асоциация на заведенията в отговор на принудително наложените ни противоконституционни ограничения, лишаващи ни от правото да работим и да съществуваме, заявяваме следното:

От през днешния ден, 28.01.2022 година всички заведения на територията на София-област стопират обслужването на клиенти, които работят в Министерство на вътрешните работи, РЗИ, както за чиновници на Министерския съвет.

Тази група хора няма да бъде обслужвана и всеки, който направи опит да посети заведение, ще бъде общително помолен да напусне територията на частната благосъстоятелност на комерсиалния обект!

Тази форма на митинг е в действие, до момента в който са в действие фашистките ограничения против нас! "
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР