МВР има информация за евентуалното местонахождение на братя Галеви. Това

...
МВР има информация за евентуалното местонахождение на братя Галеви. Това
Коментари Харесай

МВР има информация за евентуалното местонахождение на братя Галеви

МВР има информация за възможното местоположение на братя Галеви. Това разкри върховен служител на реда пред NOVA.

" Те са отвън рамките на страната. Разполагаме с информация къде се намират може би. Всичко това е въпрос на инспекции и на връзка с партньорски служби. Когато стигнем до тях, те се задържат и смъкват от търсене. Имаме информация, която се ревизира. Не мога да кажа от кой момент е тази информация, тъй като пожертвам да разкрия информатора ", съобщи началникът на бранш " Издирване " в националната полиция Ивайло Димитров.

През последните дни в обществените мрежи интензивно се приказва за новата процедура за търсене на нарушители на Министерство на вътрешните работи.

Полицията пусна във Фейсбук търсените лица с влезнала в действие присъда. A те пък пуснаха телефони за връзка. Някои се оказаха понастоящем в пандиза.

" Целим приемане на противоположна информация по отношение на тези лица, да ги приведем в популярност - било посредством хора към тях, било посредством хора, които са имали взаимоотношения и дори самите те ", разяснява Ивайло Димитров.

Един от тях - Красимир Тончев - видя обявата за себе си и остави телефон за връзка. Други пък се оказаха към този момент в пандиза.

А пропуските от време на време костват човешки живот. Росен Ангелов съумя да се укрие от правораздаването 9 години. И вместо да влезе в пандиза за педофилия, умъртви шестима в Нови Искър и се самоуби.

Именно поради нещастието в Нови Искър Министерство на вътрешните работи взема решение да качи търсените в мрежата.

Междувременно, продължава търсенето на известните бегълци от правораздаването. Сред тях са и братя Галеви са с влезнала в действие присъда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР