Музикантът и лидер на "Глас народен" Светльо Витков се оплака

...
Музикантът и лидер на "Глас народен" Светльо Витков се оплака
Коментари Харесай

Светльо Витков се оплака, че Зелените са го измамили

Музикантът и водач на "Глас национален " Светльо Витков се оплака от изменничество на "Зелените " на страницата си във Facebook.

"Имам отвращението да ви показва едни “готини” пичове, които се зовяха “Зелени”.

Не зная дали си спомняте, само че през 2016 година Глас Народен им протегна ръка, с цел да се явим дружно като претендент президентска двойка на изборите с Иван Велков, който беше от тяхната гражданска квота. Глас Народен щеше да поеме всички разноски за акцията, събрахме подписите и подготвихме всички нужни документи, с цел да се записваме. Преглътнах обидите и клеветите от биволи и всевъзможен “зелен” хейт, протегнах им ръка, тъй като от тази война не виждах смисъл. Последваха дълги договаряния, вид разпити, и в последния ден за регистрация техният съпредседател се скри - безусловно като мишка, като отхвърли да подпише съглашението, гласувано от управителния орган на партията им. Така и неодобрява присъединяване ни.

Лидерът им от градски вид - Борислав Сандов, се кълнеше, че ще го изключат от партията.
Това, несъмнено, не се случи... ", написа Витков.

Витков предлага и чат с Борислав Сандов. "Ето и част от връзката сред двамата. Откъс от скришен чат на Зелените, чиято достоверност е доказана от участници в нея. Прочетете, с цел да знаете за какви същества иде тирада. За тези “достойни” и демократични българи.. "



Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР