Музикалният продуцент Станислава Армутлиева се е отказала от номинацията на

...
Музикалният продуцент Станислава Армутлиева се е отказала от номинацията на
Коментари Харесай

Станислава Армутлиева се отказва от номинацията си за министър на културата

Музикалният продуцент Станислава Армутлиева се е отказала от номинацията на „ ИТН ” за министър на културата. ова разгласи самата тя в персоналния си профил във Фейсбук.

Предложението провокира отрицателни реакции, като в онлайн пространството даже се появи петиция против кандидатурата.

Армутлиева заяви, че е отказала на Трифонов още на идващия ден – във вторник.

„ Благодаря на Слави и екипа му за доверието и достойнството, която ми оказаха. Ще съм на линия да оказвам помощ и на тях, и на всички тези, които одобряват предизвикването да бъдат мотори на смяната и които счетат, че имат потребност от моя потенциал, колкото и както го видят и преценяват “, написа тя в профила си във Фейсбук.

Музикалният продуцент изясни, че в началото е приела поканата на Има Такъв Народ, тъй като счита, че точно неналичието на просвета е в основата на корупцията ниското равнище на действие на демокрацията

„ Културата би трябвало да не е външна страна, а почтено да стои в центъра на ползите на една страна.  Културата е инвестиция в демокрацията. Но културата и въобще придвижването към цивилизация са характерни положения на духа на обществото и са вероятни само като общо изпитание и споделени полезности. Ето за какво се отхвърлих от поста още във вторник ”, написа Армутлиева

По-късно през днешния ден от Има Такъв Народ се чака да показват ревизирана версия на предлагането си за проектокабинет, откакто през вчерашния ден партията отдръпна номинацията на Николай Василев за министър председател.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР