Музикални награди, Оскари, концерти и грандиозни рождени дни са част

...
Музикални награди, Оскари, концерти и грандиозни рождени дни са част
Коментари Харесай

Пред фенове и дрогирани: Тези световни знаменитости признаха за големи гафове!

Музикални награди, Оскари, концерти и грандиозни рождени дни са част от местата, на които известните признават, че са били под въздействието на опиати. Ето и кои са звездите, които си признават, че не са били на себе си, по време на публични събития. 

Майли Сайръс

Освен пушек сесиите си преди награди, Майли признава, че е прекалила с опиатите по време на събитие за Бил Мъри през 2016 година Докато пее песента на Франк Синатра „ My Way “ тя си не помни текста. Извинява се пред публиката с това, че е пушила прекалено много марихуана и е не запомнила текста си, споделя In Touch Weekly. 

Виж още: Олимпийска шампионка нажежи пристрастеностите със секси фотоси по бански 

Дженифър Лорънс

Лорънс признава, че на празненството за 60-ия рожден ден на Елън Дедженеръс е била под въздействието на опиати. Докато чака транспорта си, няколко рапъри я черпят джойнт, който се оказва много по-силен от предстоящото. 

Ник Джонас

Изпълнителят споделя, че е трябвало да показва наградените в Young Hollywood Awards. Предишната вечер негова позната му предлага „ някаква близалка от бурени “, посредством, на която на идващия ден всичко му се движи на занимателен каданс. Ник си спомня, че се опитал да направи смешка пред публиката, само че тя по никакъв начин не се получила. 

Виж още: Две години и след това край: Миа Халифа шокира с самопризнание и постави завършек на връзката си

Упи Голдбърг

Актрисата признава, че преди да отиде на церемонията на премиите Оскар е пушила марихуана, с цел да се отпусне. Годината е 1991 година, а тя получава Оскар за най-хубава актриса в поддържаща роля във кино лентата „ Призрак “ и несъмнено качването и на сцена се оказва същинско предизвикателство. 

Кание Уест

През 2015 година до момента в който приема премията си за Video Vanguard на VMA, изпълнителят споделя пред публиката, че в случай че се чудят дали е пушил нещо преди да се качи на сцената, отговорът е да и той си е навил нещо малко преди събитието. 

Виж още: Твърде късно ли е за смяна? Бившите ангели на Victoria's Secret, които жигосаха марката

Анна Кендрик

През 2016 година Анна споделя в записките си „ Scrappy Little Nobody “, че е трябвало да отиде в незабавно поделение, с цел да отстранен киста от носа ѝ. Това се случва преди премиите на Independent Spirit през 2008 година Болкоуспокояващите са толкоз мощни, че актрисата споделя, че не е знаела къде се намира по време на цялото събитие. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР