Музикалната продуцентка Саня Армутлиева е предложението на Има такъв народ

...
Музикалната продуцентка Саня Армутлиева е предложението на Има такъв народ
Коментари Харесай

Саня Армутлиева била изненадана от предложението на ИТН за министър на културата

Музикалната продуцентка Саня Армутлиева е предлагането на " ИТН " за министър на културата. Армутлиева призна пред NOVA, че за нея предлагането е било изненадващо. „ Не мога да разясня конкретика. Надявам се в идващите дни да приказваме повече”, разяснява тя пред малкия екран.

Станислава Армутлиева е родена на 30 май 1971 година Тя е един от най-известните музикални продуценти у нас, основател и шеф на „ Вирджиния рекърдс " от 1991 година. Армутлиева е и ръководител на Управителния съвет на Българската асоциация на музикалните продуценти.

Тя е жури във втория, третия, четвъртия и петия сезон на „ X Factor “ България.

Армутлиева е продуцент на едни от най-популярните български реализатори, измежду които са Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Павел и Венци Венц както и щерка й Алма.

През годините продуцентката е била забърквана в голям брой кавги, като Рут Колева я упрекна, че краде пари от артистите си. Сред музикантите, с които Армутлиева е имала спор е и певицата на " Ку-ку бенд " Невена Цонева. " Имах закани от Саня Армутлиева. Имах и предизвестия по какъв начин да се държа по участия, по изявленията. Аз завърших контракта си, тъй като не са разпределяли приходите ми сред ПРОФОН и мен правилно ", описа Цонева пред 2015 година пред bTV.

През 2015, в " Шоуто на Слави Трифонов " по bTV е излъчен скеч, в който Трифонов се обръща към Евгени Димитров с думите: " Не подписвай нищо със Саня ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР