Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави

...
Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави
Коментари Харесай

Мутри пребили Гъмзата и отвлекли певицата му

Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави Трифонов - Гъмзата. Историята описа тромпетистът в подкаста на Тото. Това се случва в заведение по време на европейското състезание по футбол през далечната към този момент 1996 година Докато Гъмзата и оркестърът имат изява в заведение на бул. " Черни връх ", музикантът също по този начин е и пребит.

" Всичко беше в кръв ", ужаси всички с мутренските си истории известното лице от " Ку-ку бенд ".

По думите на Гъмзата заведението е изцяло празно. В един миг обаче нахлуват най-малко 15 души и стартират да куфеят на музиката. Единият от тях стартира да закача певицата. За да го разсее, музикантът му предлага песни по поръчка. Конфликтът прераства и цялата група младежи скача на Гъмзата:

" Само като ме подкараха! Заведението беше в бели плочки... цялото в кръв ".

След побоя бандата се разбягва и Гъмзата осъзнал, че певицата я няма. Докато музикантите разтървават младежите от Гъмзата, някой отвлича изпълнителката. 

" Сигнал, полиция, завардване на изхода на София... ", спомня си Йордан.

Намират певицата в високомерен от нарушителите апартамент в " Младост 4 ". " За неволя на всичкото от горната страна аз пребивавам в отсрещния вход ", смее се през днешния ден Гъмзата, на който тогава никак не му е до смях.

Сблъсъкът му с подземния свят изобщо не е един. По време на фамозната инфлация Гъмзата си спомня, в друга механа идвала неназована " трибуквена " компания, която започвала побоища.

" Викнаха ни ударната бригада на друга охранителна компания - да ни пази! ", споделя той.

Една вечер обаче, до момента в който Гъмзата свири в навечерието на празник, шефът на бригадата прекалява с уискито. На втората си бутилка босът стартира да се гаври с тромпетиста с шутове пред лицето му. " Сега ще ти покажа по какъв начин върша хората светци ", с тези думи босът вледенява Гъмзата.

Йончев застанал до стената, до момента в който пияният мъж стреля всичките 8 патрона от револвера си " Макаров " към музиканта, написа България Днес.

" Не си усещах краката, до момента в който излизах от заведението! Все едно летиш ", споделя музикантът, след което повърнал. Оркестърът бързо притичал да ревизира Гъмзата, а той ги посрещнал с думите:

" Сериозно се възнамерявам има ли смисъл на следващия ден да пристигам на работа ". След тази преживелица тромпетистът краткотрайно приключва кариерата си. Няма и година по-късно постъпва в " Ку-ку бенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР