Моята история е доста нещастна. Аз съм на 27 години,

...
Моята история е доста нещастна. Аз съм на 27 години,
Коментари Харесай

Докато майка ми гаснеше от рак, баща ми имаше връзка с нейна приятелка

Моята история е много нещастна. Аз съм на 27 години, само дете, а татко ми е на 52 години. Мама беше на 53 години и от години страдаше от рак на гърдата.

Татко в никакъв случай не е бил прекомерно съчувствен към нея и заболяването ѝ. Често пъти той не знаеше какво да направи или да каже. На всичкото от горната страна разбрах, че я е мамил с друга жена.

Мисля, че връзката му стартира към година преди гибелта на мама, когато ракът на мама се завърна.

 съвет

В последно време татко ми се държеше необичайно и ненадейно изключваше преносимия компютър си, когато влизах в стаята му.

Когато станах подозрителна, взех решение да надникна в телефона му и открих известията му с една жена, за която се предполагаше, че е една от приятелките на майка ми.

Някои от тях бяха полови, в други се уговаряха срещи.

Не се конфронтирах с него и не споделих нищо на мама, тъй като не желаех да разрушавам сърцето ѝ.

 съвет

Надявах се, че татко ми ще се вразуми, само че той явно продължаваше да спи с тази жена до момента в който мама си отпътува от този свят.

Една вечер майка ми беше откарана в болница и аз не можах да се свържа с него с часове.

Две седмици след погребението ѝ той ми сподели, че отива да се срещне с един " остарял другар ", с цел да пийнат по нещо. 

Попитах го по какъв начин се споделя той, а то се оказа същата жена, с която имаше връзка.
Той е на мнение, че тази жена му оказва помощ да преодолее загубата.

Искам да кажа на татко ми какъв ужасяващ човек е той. Понякога даже ми се желае да го ударя.

Мама ми липсва толкоз доста и нуждая се да оплаквам за нея. Но по какъв начин да го направя, когато той даже не почита паметта ѝ?

Допитах се до професионално мнение, с цел да не полудея напълно. Ето отговорът на психолога:



„ Гневът ти към татко ти е натурален. Той не е бил до майка ти по метода, по който е трябвало да бъде през последните ѝ дни. А в този момент не е и до теб.

За страдание, не всеки е мощен и може да се оправи с заболяването и гибелта. Това не е опрощение, само че държанието на татко ти е разбираемо.

Той е потърсил разтуха при друга жена, тъй като не е могъл да се оправи.

Освен това ти не си страна в техните връзки. Възможно е майка ти даже да е знаела за аферата му. Обсъди това с него, когато намериш подобаващ миг.

Разговорът с някой различен за възприятията ти, в това число за аферата на татко ти, също ще помогне. Поговори с някой непосредствен човек и може да получих частична разтуха, която да те вдигне на крайници. “

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР