Моят прадядо Сирко Станчев е бил депутат в последните НС

...
Моят прадядо Сирко Станчев е бил депутат в последните НС
Коментари Харесай

Новият шеф на парламента Никола Минчев шикалкави за конфуза със зам.-председателите: Ще има ротация - повече от петима няма да сядат на президиума. Не знам как ще плащаме заплатата на Пеевски, дано не запорират сметките на НС

" Моят прародител Сирко Станчев е бил народен представител в последните Народно събрание преди 1944 година и е платил с живота си - наказан е от националния съд. Той е подписал декларацията за спасяването на българските евреи. Не разгадавам на това ДНК, с цел да се оправям в работата си в този момент. " Това сподели в ефира на БТВ новият парламентарен началник Никола Минчев.

Минчев разяснява и по какъв начин ще реши конфуза с дефицита тук-там на председателската банка. Вчера за Анатас Атанасов беше импортиран стол, това провокира огромни полемики и насмешки в обществените мрежи. " Ще решим казуса с дефицита на председателката банка с ротация на заместник- редседателите. Във всеки миг горе би трябвало да бъдат петима ", разясни Минчев. Той обаче още не знаел по какъв начин ще прави ротацията.
свързани новини138442преди 8 часа
Дали депутатите ще влизат със зелен документ и дали ще се тестват като учениците - Минчев не можа да отговори съответно. Ако се реши, че разпоредбите са тикава, депутатите можело и да се се сетвта, съгласно него.

България нямало да е скрита президентска република, а същинска парламентарна република.

" Не съм мислил по какъв начин ще плащаме заплатата на Делян Пеевски. Това е забавен въпрос ", призна Минчев. Той се надявал да не запорират всички сметки на Народно събрание.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР