Моят краен резултат за изборите би бил отчетен като трите

...
Моят краен резултат за изборите би бил отчетен като трите
Коментари Харесай

Борисов говори за изборите

" Моят краен резултат за изборите би бил регистриран като трите партии, които сега вземат участие в (не)коалиционната сглобка като блок, да имат най-вече общински съветници и кметове. Това ще препотвърди държавното управление. "

Това разяснява в парламентарните коридори водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И посочи, че засяга ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

 
" Движение за права и свободи вземат участие във всички гласувания, постоянно ги включвам в (не)коалицията, то и ние не сме коалиция. Тези партии гласоподават дружно. Ако желаете да слагаме някакво перде и да споделяме, че в задкулисие работим, ние не сме съгласни. Затова излизаме с подписите и с имената си и споделяме - по тази тематика сме се подписали трите партии с тези 10 души ", посочи Борисов.

Според него ГЕРБ и ПП-ДБ " не се биели ". " Затова извадихме претенденти, които не са партийни, несъмнено интелигентни, умни, не са хора, които да нагрубяват. Такива, които да водят политическа борба, тъй че по-късно да могат да работят дружно, както и ние да можем да работим дружно ", добави Борисов.

" В неповторима обстановка сме - от една страна би трябвало да оказваме помощ на Асен Василев за бюджета, а от друга - да насочваме послания към гласоподавателите какъв брой е неприятно да избират техен, или пък наш кмет или общински съвет. С доста такт и внимание за би трябвало да подхождаме  за по-важната цел - да има държавно управление. И да не позволяваме в общините да настане безпорядък. Деликатно е ", съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР