Мотористът, който се вряза в автомобил на пътя убиец Пловдив-Асеновград,

...
Мотористът, който се вряза в автомобил на пътя убиец Пловдив-Асеновград,
Коментари Харесай

Още за зверския удар на пътя Пловдив-Асеновград! Водачът на леката кола: Мотористът буквално летеше

Мотористът, който се вряза в автомобил на пътя палач Пловдив-Асеновград, се е движел с доста висока скорост. Това счита водачът на лекия автомобил алфа ромео, в който моторът се е блъснал. Той изясни, че съгласно него превишената скорост на мотористът е довела до случая, написа TrafficNews.

" Карат, бързат. Според мен доста бързо е карал, дори вижте му оборотомера тук долу... на 12 хиляди оборота е ", разяснява мъжът.

Шофьорът на алфа ромеото изчаквал идващите от Асеновград коли, с цел да направи ляв завой към намиращата се наоколо бензиностанция. Гледал към насрещното, когато постепенно потеглил. В този миг чул удара. Кавазакито, ръководено от млад мъж, е помляно след удара. Самият моторист е откаран в болница с кола за спешна помощ.

Пострадалият моторист е с фрактура на тазовата кост, оповестиха от УМБАЛ " Свети Георги ". Той е настанен в клиниката по ортопедия и травматология. Мъжът е бил контактен след удара, описа водачът на колата. Още тогава се е оплакал от болки в кръста.

Пострадалият е 23-годишен, който няма удостоверение за ръководство на мотор, оповестява Фокус, цитирайки МВР-Пловдив.

Катастрофата леко затрудни придвижването от Асеновград към Пловдив. Автомобилите бяха пренасочвани през намиращата се до мястото бензиностанция. Само мястото на случая е помогнало да се избегне по-сериозно запушване.

Вижте ВИДЕО от мястото на случая:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР