Мотопарад с карнавални костюми по централните улици на Силистра направиха

...
Мотопарад с карнавални костюми по централните улици на Силистра направиха
Коментари Харесай

„Свободни мотористи“ организираха дарителска кампания в Силистра

Мотопарад с карнавални костюми по централните улици на Силистра направиха членовете на мотоклуб " FREE RIDERS " Министерски съвет - Силистра - Сдружение с нестопанска цел " Мотоклуб - свободни мотористи " в границите на проведена от клуба дарителска акция за набиране на средства за подкрепяне на Центъра за сложно обслужване на деца с увреждания и хронични болести.

Кутии за дарения са сложени в клубното помещение на сдружението и в търговски обекти. Дарителската акция приключва на 29 декември , когато кутиите ще бъдат отворени, а събраните пари - преброени и разказани в наличието на юрист.
 Българска телеграфна агенция
Ръководството на мотоклуба е в контакт с управлението на Центъра за сложно обслужване на деца с увреждания и хронични болести и е конкретизирано, че събраните средства са предопределени за закупуването на култивиран шатри, маси и пейки за занимания на децата навън през летните месеци.

В случай, че се съберат повече средства, с останалите пари ще се закупят принадлежности за образователната зала " Георги Цанев - Горския ", оборудвана за занимания по метода " Монтесори ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР