Москва си запазва правото да отвърне на следващите британски антируски

...
Москва си запазва правото да отвърне на следващите британски антируски
Коментари Харесай

Отношенията между Русия и Великобритания се влошават заради наложени санкции

" Москва си резервира правото да отвърне на идващите английски антируски, като вземе поради правилото на взаимност. " Това се споделя в коментар на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, публикуван през днешния ден, написа ТАСС. Дипломатът уточни, че въвеждането от Лондон на идващите антируски наказания демонстрира нежеланието на управляващите на Обединеното кралство да се откажат от конфронтационния курс към Руската федерация . " Ние преглеждаме това безпричинно решение като очевидна проява на нежеланието на английските управляващи да се откажат от конфронтационния си курс към Русия. Несъмнено този политически привързан демарш ще има негативно влияние върху руско-британските междудържавни връзки ", сподели Захарова.
Припомняме, че на 10-ти декември управляващите в Обединеното кралство постановиха персонални наказания против трима съветски политици поради хипотетични изтезания и нарушавания на човешките права против нетрадиционни полови ориентации в Чеченската република. Ограничения, предполагащи възбрана за влизане във Англия и заледяване на банкови сметки, бяха признати против ръководителя на чеченския парламент Магомед Даудов, някогашен началник на полицията в чеченския град Аргун Аюб Катаев и заместник-министър на вътрешните работи на Чечения Апти Алаудинов. Освен това, бяха наложени наказания против специфичното звено за бързо реагиране в Терек.
 Европейският съюз удължи глобите против Русия Европейският съюз удължи глобите против Русия
Решение за удължение на глобите на Европейския съюз против Русия до 31 юли 2021 година бе взето на срещата на върха. Новината заяви...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР