Москва. Руското издание Независимая газета“ публикува открито писмо на лекари

...
Москва. Руското издание Независимая газета“ публикува открито писмо на лекари
Коментари Харесай

„Независимая газета“: Руски лекари написаха открито писмо към антиваксърите с предложение да посетят COVID-отделенията

Москва. Руското издание „ Независимая газета “ разгласява намерено писмо на лекари от 11 лечебни заведения в страната, с което приканват съперниците на имунизацията против ковид да посетят COVID-отделенията и да видят със личните си очи инфектираните пациенти, както и последствията, които инфекцията предизвиква. Авторите на писмото са уверени, че по-късно скептичните към успеваемостта на препаратите ще трансформират позицията си във връзка с имунизацията.

Писмото, което обиколи всички съветски медии, е ориентирано както към съперниците на имунизацията като цяло, по този начин и към съответни хора. А точно: водачите на Комунистическата партия на Руската федерация и „ Справедлива Русия “ Генадий Зюганов и Сергей Миронов, заместник-председателят на Държавната дума Петър Толстой, политологът Сергей Кургинян, актрисата Мария Шукшина, певицата Наталия Ветлицкая, телевизионният водещ Оскар Кучер, музикантът Ю. Киноручев, както и други известни персони, които обществено се изричат против имунизацията.

Авторите на писмото, в това число основните лекари и началниците на отделения на водещи лечебни заведения в страната, профилирани в лекуването на ковид, означават, че знаят позицията на получателите във връзка с имунизацията против COVID-19. „ Всички сме малко заети в този момент и несъмнено се досещате за какво. Въпреки това, като се има поради какъв брой хора ви четат и слушат, ще намерим време да ви преведем през алените зони, интензивните и патологични отделения на нашите лечебни заведения “, се споделя в писмото. В него създателите показват и убеденост, че след посещаване получателите ще трансформират позицията си по отношение на имунизацията и че като цяло „ ще умират по-малко хора “.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР