Мощна енергия на котките Котките са много чувствителни същества. Усещат,

...
Мощна енергия на котките Котките са много чувствителни същества. Усещат,
Коментари Харесай

Мощна енергия на котките – ето как те улавят негативните вибрации

Мощна сила на котките

Котките са доста чувствителни същества. Усещат, когато в къщата се появи отрицателна сила, просто би трябвало да ги наблюдавате деликатно, с цел да разберете това.

Ето на какво следва да обърнете внимание:

1.Котката без причина стартира да се държи нервно, откакто се приберете вкъщи.

Тя или дотичва към вас, или внезапно скача, желае да бъде с вас, само че в действителност не харесва силата, която идва от улицата с вас.

Може би сте се скарали с някого или сте се ядосали и изпитали отрицателни страсти, котката го усеща доста добре и с държанието и дейностите ви кара да разберете, че би трябвало да оправите нещата.

2.Понякога котките могат да гледат в една точка или място за дълго време.

Не харесва нещо там и по този метод показва на стопаните си, че има нещо неприятно и носи неприятна сила.

Може би това е ново нещо, което ви е било харизано или предмет, открит на улицата, който особено е бил изхвърлен от хората, с цел да се отърват от неприятности и заболявания.

3.Когато стопанинът има неприятно въодушевление и мислите му се въртят единствено към неприятното, котката може да стартира да го хапе леко.

По този метод желае да му каже да прогони неприятните мисли от главата си, че й е доста неприятно, спрете неотложно, тя желае единствено положително за своя стопанин и по какъв начин може да му го каже другояче.

4.Когато човек се разболее, любящата котка постоянно се пробва да лежи до него.

Тя ще мърка, като по този метод успокоява нервната му система, ще легне на възпаленото място, с цел да може той скоро да се възвърне.

5.Ако ядосан човек е пристигнал в къщата, жилището ви или има отрицателно отношение към вас, котката ще се опита да му се нахвърли и да го одраска.

Ако внезапно забележите сходно държание у вашия домакински любим към чужд за него човек, тогава е доста допустимо той да има неприятни мисли за вас.

Колкото по-добре се отнасяте към домашния си любим, толкоз повече положителна сила ще получите от него.

Вижте още: Кекс с тиква – мирис на есен. Непременно пробвайте тази рецепта!

Не забравяйте, че те не знаят по какъв начин да приказват, само че чудесно схващат интонацията на думите ви и по тази причина общувайте с тях общително, даже когато би трябвало да се скарате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР