Мощна експлозия между High-Performance на BMW M и иновациите на

...
Мощна експлозия между High-Performance на BMW M и иновациите на
Коментари Харесай

За 9-ти МАЙ Бова Кар представя екслузивно първото в историята BMW XM

Мощна детонация сред High-Performance на BMW M и нововъведенията на Plug-in хибрид

Официалният дилър на BMW ще показа в Бургас първия по рода си BMW XM. През целия ден в четвъртък вратите на шоурума на Бова Кар ще бъдат отворени за всеки, който желае да се допре и почувства силата на нещо в действителност ново. От 9:00 ч. до 18:00 ч. на ул. Проф. Я. Якимов No11 ще ви чакат, с цел да ви показват извънредно мощния , ексцентричен и наелектризиращ нов модел на немския тръст.

BMW XM e първият електрифициран автомобил с висока продуктивност, който отначало дефинира експресивния метод на живот за BMW M. Ексклузивен, експресивен, електрифициран…

Изцяло новоразработеното M   HYBRID   задвижване подсигурява впечатляваща динамичност и придвижване с нулеви местни излъчвания.   То е основано на новоразработен V8 мотор с най-модерна технология M TwinPower Turbo и класическа високооборотна идея, с помощта на които BMW XM развива систематична мощ от 480 кВт/653 к.с. (съвместно от мотора с вътрешно горене с до 360 кВт/489 к.с. и електрическото задвижване с до 145 кВт/197 к.с.). От 0 до 100 км/ч BMW XM форсира за 4,3 секунди, съпроводено от заредения с сила, извънредно прочувствен за осемцилиндров мотор тон на спортната изпускателна система.

През есента на 2023 година моделната гама ще бъде допълнена с BMW   XM   LABEL   RED  със систематична мощ от 550 кВт/ 748 к.с. и оптимален систематичен въртящ миг от 1 000 Нм, които автоматизирано го трансформират в най-мощният създаван в миналото автомобил в историята на BMW M GmbH.

Новото BMW XM ще ви очарова с ексклузивност, наличие и динамичност – с преобладаващата си предница от двойни фарове, BMW бъбрековидна решетка със златиста рамка и контурно осветяване, огромни въздухозаборници. С извънреден дизайн се отличават и М алуминиевите джанти.

Експресивният жанр на BMW XM продължава и в интериора. Кокпитът и предните седалки са проектирани напълно за интензивно преживяване при шофиране. M мултифункционалните седалки, опорите за коленете, характерният за модела M кожен волан и характерни за M екрани, в това число Shift Lights за BMW Curved Display и BMW Head-Up екранът.

В задната част на BMW XM ще се насладите на извънреден M Lounge - с разточително чувство за шир, висококачествени материали и ексцентричен дизайн.  Уникален е скулптурният таван с триизмерна призматична конструкция, сходна на паспарту рамка и осветяване от 100 LED модула.

Уникалният баланс сред насладата от шофирането и уюта, който се основава в интериора на BMW XM , се отразява и върху преживяването при шофиране. Висококачествените и особено настроени за M системи на окачването разрешават оптимален диапазон сред типичната за M динамичност и комфорт на возене над междинното равнище в сегмента.

BMW XM се оборудва с най-големия избор от асистиращи системи, предлаган в миналото за High-Performance автомобил на BMW M.

С първото по жанр си BMW XM ще насладите на и ндивидуално преживяване при шофиране с натискане единствено на един бутон. M Hybrid бутонът разрешава избор сред режимите HYBRID, ELECTRIC и eCONTROL. А бутонът Setup обезпечава пряк достъп до конфигурациите на задвижването, окачването, кормилното ръководство, спирачната система и M xDrive, както и на интензивността на рекуперацията на спирачната сила.

Със серийния BMW Live Cockpit Professional в BMW XM е разполагаем и мултисензорното преживяване при шофиране BMW iDrive от най-ново потомство във характерен за М вид . Той е основан на BMW Operating System 8 и включва BMW Curved Display, който се състои от 12,3-инчов информативен екран и 14,9-инчов надзорен екран. Новият BMW iDrive е поредно ориентиран към тъч ръководство и ръководство с жестове, както и към разговор с естествени гласови команди.

Функционалността на BMW Live Cockpit Professional включва и cloud-базираната навигационна система BMW Maps. Опционалният BMW Digital Key Plus дава опция BMW XM да се отключва и заключва посредством Ultra-Wideband (UWB) технологията с усъвършенствана сигурност Apple iPhone. Освен това в BMW XM могат да бъдат употребени Smartphone-Integration за Apple CarPlay® и Android Auto™, персонализиран BMW ID, както и eSIM с мобилната технология 5G.

Само в този момент, единствено на 11 май, Бова Кар, дава извънредно неповторимата опция на всеки искащ да се допре до този извънреден напълно нов и първи в портфолиото на марката модел.

Премиерата на първото в историята BMW XM при отворени порти в Бова Кар в Бургас е събитие, което не можете да пропуснете.​ Присъединете се от 9:00 ч. до 18:00 ч. за едно в действителност наелектризиращо преживяване.​
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР