Морковите са сред най-употребяваните в кулинарията зеленчуци, които спокойно могат

...
Морковите са сред най-употребяваните в кулинарията зеленчуци, които спокойно могат
Коментари Харесай

Чудо! Жена от САЩ се превръща в морков

Морковите са измежду най-употребяваните в кулинарията зеленчуци, които умерено могат да се влагат както в солени ястия, по този начин и в сладкиши. И до момента в който за множеството хора те не са нищо повече от потребна храна, американката Зизи Хауъл вижда в тях същинско богатство.

Запознайте се с невероятната история на дамата, захласната от морковите, която поради манията си е почнала да замязва на обичания си кореноплоден зарзават.

Зизи стартира да изпитва афинитет към морковите, когато е напълно малко момиче. През годините пристрастеността ѝ дотам нараства, че тя се обкръжава по всички вероятни способи с моркови. Екстравагантната калифорнийка има вкъщи си над хиляда сувенира, изглеждащи като моркови.

Сред тях има както плюшени играчки, по този начин и чайници, вилици, чаши, шкафове, магнити за хладилници. Всеки ден тя отдели по близо пет часа, до момента в който преглежда, почиства и пренарежда цялата си морковена сбирка.

Любимият ми предмет е този пийнал морков, който нося на всички места със себе си, споделя Зизи пред TLC.

Дамата има 35 татуировки с моркови по тялото си. Част от тях са свързани с комбинация и образуват нещо като гривна на ръката ѝ. Останалите пък са ситуирани на гърба и корема ѝ.

 Зизи Хауъл

Жената, захласната от оранжевия кореноплоден зарзават, не пропуща ден, в който да не си похапне от него. Тя е измайсторила най-различни причудливи предписания, тъй че да го приема под всяка форма. Една от тях е по този начин нареченото морковено вино, което Зизи подготвя дружно със брачна половинка си.

Американката споделя, че от много време е известна като морковената жена и кралицата на морковите. В началото за увлечението ѝ знаят единствено нейни съграждани и близки, само че откакто кожата ѝ стартира да придобива оранжев нюанс в резултат на изобилната консумация на моркови, тя се снабдява с необятна известност.

Заради ежедневното ми ястие на моркови самата аз започнах да се трансформирам в морков, акцентира Зизи.

Морковената дамата споделя и още нещо любопитно за живота си. Тя счита, че засиленият банкет на моркови е причина освен за пооранжевяването на кожата ѝ, само че и за рижата коса на сина ѝ.

Когато момчето ми се роди с оранжева коса, незабавно ми стана ясно, че това е поради манията ми по морковите. Няма различен човек в фамилията ми, който да е с подобен цвят на косата, споделя Зизи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР