Морган Фрийман беше наречен “продажник с “окървавени ръце“, след като

...
Морган Фрийман беше наречен “продажник с “окървавени ръце“, след като
Коментари Харесай

Фенове скочиха на Морган Фрийман и Дейвид Бекъм заради Мондиала

Морган Фрийман беше наименуван “продажник ” с “окървавени ръце “, откакто одобри катарски пари в брой, с цел да взе участие в церемонията по откриването на Световното състезание по футбол. Неговата изненадваща поява в Доха идва 12 години, откакто той обърка речта си по време на представянето на кандидатурата на Съединени американски щати за домакинство на Мондиал 2022, съобщи Спортал.

 

В обществените медии почитатели нарекоха холивудската звезда “спящ сътрудник на Катар ”, припомняйки по какъв начин той обърка речта си, предизвиквайки голям позор за екипа, издигнал кандидатурата на Съединени американски щати. “Съжалявам, пропуснах страница ”, съобщи той тогава, пробвайки се да се оправдае конфузната обстановка.

85-годишният притежател на “Оскар ” беше основно настоящо лице на церемонията по откриването в Катар със запаметяващ се очерк с катарско момче в неравностойно състояние.

 

“Заедно можем да изпратим апел към целия свят да се причисли към нас! Независимо от всичките ни разлики, може да не разбираме всяка дума, само че душите ни усещат страстите, които ни свързват ”, сподели Морган Фрийман пред 60-те хиляди фенове на стадион “Ал Байд ” в Доха.

 

В обществените медии обаче реакцията по повод присъединяване на артиста не беше толкоз удобна, като почитател съобщи, че е било “шамар в лицето ” да види американеца на стадиона. Друг пък разяснява, че “парите приказват ”.

 

Дейвид Бекъм също понесе доста рецензии поради присъединяване си в подготовката на Световното в Катар и наличието си на стадиона в Доха.

 

Въпреки звездното присъединяване шоуто открадна споменатото катарско момче в неравностойно състояние, написа Нова.тв

 

За хората от Персийския залив Ганим Ал Муфтах е познато лице. 22-годишният деятел, роден без крайници, се трансформира в същинска сензация при откриването на Световното състезание по футбол в Катар. На церемонията в неделя той си подели сцената с холивудската легенда Морган Фрийман. 
 
Младият катарец изрецитира стих от Корана, приветствайки света с добре пристигнал в шоуто на единството и толерантността.

 

" Всеки е добре пристигнал! Това е покана към целия свят ", сподели Ал Муфтах.

" Възпитани сме да имаме вяра, че сме разпръснати на тази земя като нации и племена, с цел да можем да се учим един от различен и да откриваме хубостта в разликите си ”, продължи той.

 

Ганим е роден с рядко заболяване, известно като Синдром на каудална регресия, за което е особено долната част на гръбначния дирек да не се формира изцяло.

 

В профилите си мъжът документира провокациите, пред които се изправя всекидневно, трансформирайки се в гуру за мнозина. В TikTok той е същинска сензация със своите над 7 милиона почитатели, а в Instagram техният брой е 3,4 млн. 

 

В момента катарецът изучава политически науки в университет и се надява някой ден да стане посланик. Ганим също по този начин обича рискови спортове като гмуркане, каране на скейтборд и скално катерене и мечтае да стане параолимпиец.

 

През април Ал Муфтах беше разгласен за дипломат на Световното състезание по футбол.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР