Морето в Гърция беше станало толкова достъпно и близко за

...
Морето в Гърция беше станало толкова достъпно и близко за
Коментари Харесай

Г като гледка, Г като Гърция! Родните звезди, които не се спряха пред нищо за своята гръцка почивка

Морето в Гърция беше станало толкоз налично и близко за десетки хиляди българи, че плажът на Халкидики се трансформира в по-вероятен избор, в сравнение с който и да е по родното море. Е, не и тази година. Пандемията промени разпоредбите на пътешестване и достъпът до Средиземно море ставаха от ден дневно все по-сложни.

Виж още: Александър Сано остана без Instagram, турските хакери с нова вълна набези у нас

Е, макар колоните по границата, PCR-тестовете, QR-кодовете, декларациите, маските и всичко, което се изискваше от българските туристи, с цел да почиват в Гърция, десетки хиляди въпреки всичко се допряха до сините води на южната ни съседка. А измежду тях имаше и доста известни лица. Ето ги и тях!

Ева Веселинова

Какво по-естествено от Ева Веселинова на море в Гърция? Панелистката от " На Кафе " прекара огромна част от почивния си август точно в Гърция и в частност остров Корфу. " Връзката ни е дългогодишна и здрава. Мога да го мечтателствам до безспир ", написа тя за морските води, а последватите фотоси ни убедиха в тази връзка.

Виж още: Слънце, плаж и море: Диляна Попова грее и пръска съблазън

Глория

Поп-фолк примата редуваше родното море с гръцкото такова. За разлика от Ева Веселинова обаче Глория избра по-близки дестинации - Кавала и Халкидики. Това беше и изборът ѝ предходната година, когато доста по-често успяваше да отскача до обичаната си Гърция.

Алисия

Певицата беше измежду първите звезди, които се възползваха от облекченото прекосяване на границите. Още при започване на лятото Алисия се озова на остров Миконос, само че това надалеч не беше единственото ѝ гръцко бягство за сезона.

Виж още: 8 години по-късно и толкоз доста събития: Какво се случва с актьорите от " Отчаяни съпруги " през днешния ден?

Наум Шопов

Инфлуенсърът и фамилията му също събраха гръцки загар покрай България. За задачата той беше наел красива вила с чудноват аспект. Заради пандемията обаче той и половинката му не заложиха на локална кухня в заведенията за хранене, а си готвиха и носиха храна от България.

Виж още: Сълзи, неспокойствие и доста страсти: Луиза Григорова с назад преброяване, влезе в 9-ия месец

Александра Петканова

Е, тук става въпрос за професионален ангажимент към фотосесия, само че видно от фотосите, и тя се е порадвала на гръцките лъчи и пясък.

Виж още: Все по-съмнително: Светлана Гущерова с морска фотосесия, облеклата по нея - извънредно необятни

Гери Малкоданска

Чаровното лице на времето по NOVA също почива на остров Миконос това лято. Именно там се получи и хитовото селфи със световноизвестния DJ Snake. Но то няма значение. Вижте тази красива фотография нагоре.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР