Море от черно заля сребристия килим, разстлан за 75-ите награди

...
Море от черно заля сребристия килим, разстлан за 75-ите награди
Коментари Харесай

Море от черно заля сребристия килим на наградите Еми

Море от черно заля сребристия килим, постлан за 75-ите награди " Еми ", считани за телевизионния еквивалент на премиите " Оскар ", съобщи Асошиейтед прес, цитира Българска телеграфна агенция.

 

Сред звездите на шоуто, които бяха заложили на черни тоалети, бяха Айо Едебъри, Присила Пресли и внучката на Елвис Пресли Райли Киоу, Дженифър Кулидж, Лавърн Кокс, Ниси Наш-Бетс. 

 

Едебъри, която завоюва премия " Еми " за най-хубава поддържаща актриса в телевизионна комедия за " Мечката ", се появи в черна рокля без презрамки с обемна пола във формата на камбана.

 

" Черното постоянно се възприема като безвреден цвят, само че една наклонност се очерта довечера - решенията в черно усложниха тази концепция с акценти върху формата, текстурата или прозрачността. Примери за това бяха Райли Киоу в полупрозрачен " Шанел ", Едебъри в ексцентричен " Луи Вюитон " и дизайнерката Джена Лайънс, която натъртва на прозрачността както единствено тя умее ", сподели Вероник Хайланд, създател на фешън графа за " Ел " и книгата " Дрескод ". 

 

Ниси Наш-Бетс, отличена като най-хубава поддържаща актриса в лимитиран сериал за " Чудовище ": Историята на Джефри Дамър ", беше заложила напълно на черно в жанр Стария Холивуд. Актрисата носеше прилепнала по тялото кадифена рокля с елементи от сатен, съчетана с кадифени оперни ръкавици.

 

Елизабет Дебики, която играе принцеса Даяна в сериала " Короната " също беше заложила на кадифена рокля на " Гучи ", само че в тъмночервено. Рокля на тази фешън къща, само че в цвят цитрон, с надълбоко деколте, украсена с пайети и ресни от мъниста, беше изборът на актрисата Джесика Частейн. 

 

" Хареса ми съчетанието й с обеци в различен колорит на зеленото. Приличаше на диско кралица ", сподели Каси Андерсън, фешън шеф на " Космополитън ". 

 

Червеното беше другият открояващ се цвят на церемонията за премиите " Еми " в Лос Анджелис, откакто изобилстваше и на оценките " Златен глобус " преди повече от седмица. 

 

" Имаме класическо, вампирско, вдъхновяващо алено ", сподели Маги Кофлин, старши редактор във " Венити феър ". 

 

Сред звездите, заложили на аленото, беше отличената като най-хубава актриса в телевизионна драма за ролята си в " Наследници " Сара Снук. Тя сияеше в рокля на Вивиан Уестууд с леко паднали презрамки и обемна пола на пластове. Суки Уотърхаус, която е в напреднала бременност, носеше отворена в профил алена рокля на " Валентино ". 

 

Бившата другарка на Леонардо ди Каприо - Камила Мороне, мина по сребристия килим в яркочервена рокля с шлейф на " Версаче ".

 

След като предишното лято розовото заля света с помощта на касоразбивача " Барби ", на винтидж рокля в този цвят, дело на " Балмен ", се беше спряла актрисата Клеър Дейнс.

 

Сред провокиралите мнения решения беше тъмночервената рокля от намачкан сатен на носителката на наградата за най-хубава актриса в комедия Куинта Брънсън.

 

Модните наблюдаващи разясниха одобрително избора на черен костюм с издължено сако на " Луи Вюитон " на Колман Доминго, украсено с брошка на ревера, и на ексцентричния и до известна степен рисков черен кадифен костюм с бродерии на Доналд Глоувър, комбиниран с балетни обувки.

 

Сред мъжете в черно беше и водещият на церемонията Антъни Андерсън, чийто костюм впечатли с обилни флорални претекстове на ръкавите.

 

Иса Рей заложи на неутралния цвят - шампанско, и остави перата на тоалета й да приказват сами. " Пернатата " й визия е дело на дизайнерката Памела Роланд. 

 

Джена Ортега беше избрала рокля на " Диор " без презрамки в грациозен пастелен десен с приложения на цветя. " Това беше последната рокля, която пробвах. Тя е същинско произведение на изкуството. Буквално стои независимо ", показа актрисата.

 

Селена Гомес се появи в друга зашеметяваща рокля на " Оскар де ла Рента " с 450 000 рубинени пайети върху транспарантна основа, гарнирана с едно от най-впечатляващите бижута на вечерта, отбелязва Асошиейтед прес.

 

Актрисата от " Белият лотос " Симона Табаско събра погледите с рокля на " Марни " с големи колажирани графични цветя. 

 

Миналогодишните стачки на сценаристите и актьорите в Холивуд забавиха огромната телевизионна вечер, което отприщи стилната сила с висок градус. На церемонията за премиите " Еми " с изключение на обилие от черно и алено имаше и металически цветове, флорални претекстове и шлейфове. Изводът на наблюдаващите беше, че холивудският искра от остарялата школа се завръща. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР