Мораториумът върху цените на тока и газа беше необходимо време

...
Мораториумът върху цените на тока и газа беше необходимо време
Коментари Харесай

Румен Радев: Мораториумът пада, правителството трябва да е готово с решение

" Мораториумът върху цените на тока и газа беше належащо време за събиране на разбори и доклад. След рухването му държавното управление би трябвало да е подготвен с ясни решения за деяние. " Това съобщи президентът Румен Радев по време на визитата си в центъра на Гражданска отбрана в Панчарево, в ефира на Нова телевизия.

Държавният глава добави, че единствено в България битовите консуматори са останали на контролирания пазар и са били подпомагани от страната . Радев съобщи, че ще му бъде забавно да види по какъв начин държавното управление ще реши този проблем след рухването на мораториума.

Президентът разяснява и, данните от което демонстрираха, че там живеят малко над 3500 българи. По думите му това демонстрира безправието на македонските българи. Те не смеят да заявят намерено, че са българи , добави Радев.

Държавният глава загатна и извършената работна. Двама са разискали двустранните връзки сред България и Северна Македония. По думите на Радев има прочут прогрес в договарянията, само че държавното управление би трябвало да предприеме съответни ограничения да отбрани националните ни ползи и да опази историческото ни завещание.

Друг въпрос, който президентът засегна бе. По думите на президента ДАНС има здрава имунна система и там не се позволява пробив в сигурността.

Румен Радев разяснява и тематиката за даване на оръжие на Украйна. Той повтори позицията си. Президентът съобщи, че. Според президентът това крие риск за националната сигурност . Той добави, че ще сложи въпроса пред партиите, които поддържат това предложение, както и пред тези, които са на противоположното мнение.
 Радев: Да не чакаме рецесия, с цел да преодолеем дефицитите в националната сигурност
Радев: Да не чакаме рецесия, с цел да преодолеем дефицитите в националната сигурност

Президентът организира работна среща с специалисти по сигурността
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР