Морален сблъсък се заформи в студиото на Още от деня

...
Морален сблъсък се заформи в студиото на Още от деня
Коментари Харесай

Сблъсък за избора момче, момиче или нещо друго! Той - за, тя - против!

Морален конфликт се заформи в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

Един против различен по тематиката " момче, момиче или нещо друго " застанаха Виктор Лилов - политик и правозащитник и Елена Аксиева от " Воля ".

``
реклама

" Всеки би могъл да избере какъв да бъде, стига да няма публичен напън. Има един дребен % хора, които не са сигурни. Една анкета би дала видимост, само че при изискване да няма масиран напън върху българските деца. 

Подкрепям една издържана анкета. Тя е изцяло в реда на нещата. 

Когато ние стесняваме вариантите пред деца, които не се дефинират като момче или момиче, ги лишаваме от опцията те да избират. " Друго " е задоволително необятна алтернатива. Тя ще покаже, че има разлика и има деца, които мъчно биха се самоопределили. Не приказваме детето да каже, че е куче или котка, а да дефинира половата си еднаквост, другояче се връщаме в пещерите ", стартира гостът.

" Ние не сме съгласни да има подобен избор. Смятате ли вие и вашите фенове, че едно дете на 9 години няма да бъде комплицирано по този метод. И какво дефинира? То се ражда момче или момиче?! Нашата страна има някакви обичаи, в които възпитава децата си. Те в родилното се раждат момче или момиче. Аз бих се засегнала от това родител 1 или 2. Има разлика сред пол и полова ориентировка. Децата на 9 години ще получат комплициране на душeвността... "  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР