Моралът на Да, България“ е усвоявал пари в нарушение на

...
Моралът на Да, България“ е усвоявал пари в нарушение на
Коментари Харесай

Борисов: Когато се гласува съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата

„ Моралът на „ Да, България “ е усвоявал пари в нарушаване на закона, уточни водачът на ГЕРБ
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов викна депутатите от своята парламентарна група на среща през днешния ден за доклад на миналата седмица в Народното събрание.

„ Как прокуратурата си затвори очите за документите с погрешно наличие на Кирил Петков или неявяването в съда като очевидец на Бойко Рашков. Как да разчитаме, че ще има развиване по „ Джемкорп “, сподели при откриването на срещата Десислава Атанасова. „ Май на някои изобщо не им се желае правосъдната система да бъде реформирана, тъй като тогава корупционните им схеми ще излязат на ярко “, акцентира тя.

Бойко Борисов се взъмути по какъв начин, когато се гласоподава правосъдната промяна в Народното събрание, „ Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата “.

„ Водещи изпадат в нервност и вършат Делян Добрев отговорен, че Кирил и Асен не са в зала. Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент. Как до момента в който са „ Промяната “ бензинът е по-скъп, като паднаха от власт и цената е по-ниска “, уточни Борисов.

„ Ето ги болшинствата. Десислава Атанасова ми споделя притеснителни неща. Дори в Съединени американски щати мине, не мине ден, намерят секретни документи. Едни сменили посоката, други пътя, само че факт. Тука има потвърдени неща. В Щатите може Байдън, Тръмп поред да ги карат, тук не, пазим ги “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Бензинът към този момент е с лев по-скъп. Колкото по-свирепа става войната в Украйна, светът влиза в този спор, в България газът пада. Някой му дал опорка „ кървавото леке “. Абе, ей, вие обрахте страната за няколко месеца. По лев на месец са милиарди левове в интерес на Путин. Мерси, Деляне, че четете и ги потвърждавате тия работи “, сподели още Борисов.

„ Бе вие искахте децата да вкарате в пандиза по тази причина, че не ви дават да крадете бе. Като ги няма Кирил и Асен какво стана с цените? Оправдание война към този момент няма! “, отсече водачът на ГЕРБ.

„ Вчера гледах Георг в „ Панорама “. Той добре се оправи “, акцентира водачът на ГЕРБ. Борисов разяснява и откъс от изявление на Минчев, че България е изнасяла оръжие за Украйна още преди решението на Народно събрание.

„ Защо не го приехте тогава, като сте го знаели. Така единствено печелят медиатори, а не ние. Защо не дарихме и да сме там, където са всички бели страни и да осъдим този режим на Путин с дейностите си. Или тогава вие сте лъгали, или Корнелия Нинова “, безапелационен бе Борисов.

„ Нинова в Народното събрание отхвърли да е знаела за сходно нещо. Сиреч вижте битката за министерските кресла какво вади “, означи той.

„ Убеден съм, че всички тези неща ще станат ясни. За страдание войната там се усложнява, от ден на ден страни се замесват и нищо не демонстрира, че това ще спре “, разяснява още Борисов във връзка войната в Украйна.

По отношение на закона за безплатните учебници, Борисов акцентира, че е значимо и какви нови ще бъдат признати като даде образец с информатиката. „ Защото света се трансформира бързо и е значимо учебните заведения да бъдат гъвкави “, означи той.

Той поздрави депутатите и за синята карта, което е значимо за работодателите.

„ Мисля, че те от неумения, от жаждата за власт и скъпоплатени пиари изострят връзките сред районен съд Македония и България. Ние настояваме отговорните за жестокия побой над Християн да бъдат открити. Тук обаче виждам опит още веднъж Северна Македония да се върне към съветското въздействие, целеустремено се прави доста интензивно. Много е значимо Северна Македония и Албания да са в Европейски Съюз. Когато е трябвало да се промени Конституцията в РСМ, нашият министър председател дружно с „ Еконта “ хвъркаха със аероплан. Но месеци наред не бяха обеди, вечери, работни групи, автомагистрали, жп линии... “, възмути се Борисов.

„ Дойде министър председателят им тук в тази зала. Казах му: „ Колега тръгвате по повърхност, която няма да ви докара до средата. Защитете българите, защитете ги. Много добре знаеш, че строите автомагистрали към Белград и Тирана, а не за България. Няма да извършите нищо, тъй като значимите тематики ги заметохте под килима. Ще дойдат президентските избори, Стево ще се кандидатира и най-после ще попаднете в лапите на Русия “, напомни Борисов и продължи:

„ Той ме уверяваше, че всичко е наред и премиера му заречен, че всичко ще е наред, самолетът щял да лети. Ама той литна веднъж и до там “, възмути се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че времето е проспано от Кирил Петков. „ Евтина опаковка, като най-големия добряк са го преметнали. Сега от Слави Трифонов разбираме, че неговата външна министърка не е знаела. Корнелия не знае, че изнасяме оръжия за Украйна, Трифонов не знае за други неща. Ако крайният триумф беше добър, ще кажем отлично. А той ни вкара и ни задъни в процеси, които занапред ще назряват, тъй като някой доста желае България да наложи несъгласие. Един подобен акт, на пребит българин, настройва обществото и устройва Путин и неговите проекти за Балканите “, счита Борисов.

Той заръча на депутатите си да ревизират проблема с подадените оставки за корупция в Украйна и каква е повода. Като един от свадите е бил, че в питателните магазини е в пъти по-евтино от това, което е за армията.

„ Знаете ли решението на Министерски съвет какво да дарим на Украйна от сряда – цялостен генератор 5 киловата, 529 хиляди литра вода, 24 тона кисели краставици, зелен боб, паприкаш, капия. Не отхвърляме, че хората имат потребност от храна, само че решението на Народното събрание е напълно друго и ми припомня за това по какъв начин, когато Кулеба обикаляше тук и искаше оръжия, те му споделяха, че ще дадат бронирани жилетки. Той споделяше, че тогава ще умрат предпазени, а в този момент евентуално ще умрат нахранени “, разяснява от своя страна Христо Гаджев.

Даниел Митов разяснява, че сега има опция при положителни договаряния ние да дадем осъвременени танкове, с които Украйна да може да работи без образование, а ние да получим нови „ Леопард “. „ За страдание обаче служебното държавно управление не води сходни договаряния “, сподели той.

Борисов разяснява, че сега са доста опциите, тъй като целия либерален свят е на едно мнение. Той добави, че публикацията в „ Ди Велт “ е доста хубава, само че в случай че имахме формален контракт за това.

„ Кирил Петков и Асен Василев в действителност щяха да са герои, а не партия на медиаторите и комисионните “, означи той.

„ Не се занимавайте с Nexo, а с това по какъв начин Демократична България срещу морала са усвоявали пари. Защото не имах вяра на ушите си, когато Христо Иванов сподели – „ Свалете това от Дарик “. Как ще свалиш нещо от медия, в случай че не й плащаш или не са подвластни? Възможността е единствено, в случай че е твоя или в случай че е толкоз подвластна от тебе, че да й кажеш да го смъкна. А той го сподели толкоз уверено. И в това време тези хора и техните подвластни водещи ми приказват за морал. Няма повече да позволяваме това и ще отговаряме на всички. Свободна медия ли е това, на която водач на партия й споделя какво да смъква. И това са моралистите към нас. Когато се вземат решение по-важните въпроси, те имат работа на открито, къде е по-важният въпрос. За страдание хората чакаха смяна, тъй като ние самите доста се променихме “, разяснява още Борисов и добави, че тези, които са желали брошката на смяната, са се провалили.

На финала Борисов пожела: „ щастлива събота и щастлива неделя “, иронизирайки някогашния културен министър Атанас Атанасов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР