Моралът на Борисов се сблъска със задкулисието - и второто

...
Моралът на Борисов се сблъска със задкулисието - и второто
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Задкулисието назначи Порожанов и Борисов е зависим от него

„ Моралът ” на Борисов се сблъска със задкулисието - и второто победи. Операция ”чисти ръце ” катастрофира. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Асеновград.
Тя напомни думите на премиера, който е споделил, че ГЕРБ поемат морална отговорност за жилищата и къщите за посетители, и даже единствено при подозрения напущат постовете си. „ Не подозрения, а обстоятелства има за министър Порожанов, само че Борисов не смее да му изиска оставката. Защо? Защото не е негов министър. Защото различен го назначи отпред на министерството с най-сериозен бюджет за " асимилиране ", добави тя. „ А какво стана с министрите Горанов и Ангелкова? За едни - единствено при подозрения, за други – не, даже и при доказателства. Задкулисието ръководи и Борисов е подвластен от него “, безапелационна бе Нинова.

По думите ѝ по този начин в никакъв случай няма да има правдивост. „ Ще не престават да крадат милиони от парите на народа, а на него да подмятат трохи. Затова Борисов не желае да подаде оставка при загуба, до момента в който не си подсигурява идващ основен прокурор, който да не го закача “, добави тя. Нинова сподели, че решението е в три дейности: преди избора на основен прокурор - смяна в пълномощията му, ограничение на безконтролната му власт и слагане на неговите актове под правосъден надзор. Второто е нов закон за КОНПИ и трето - Европейска прокуратура, отпред с Кьовеши. „ Справедливост може да има “, заключи водачът на левицата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР