„Монте Мюзик“ и „БГ Радио“ представят втори сезон на музикалното

...
„Монте Мюзик“ и „БГ Радио“ представят втори сезон на музикалното
Коментари Харесай

„БГ Версия“ се завръща с нов втори сезон по БНТ 1

„ Монте Мюзик “ и „ БГ Радио “ показват втори сезон на музикалното предаване „ БГ Версия “. В него всяка седмица обичани български реализатори ще показват едни от най- известните си песни в нови версии. Зрителите ще имат опцията да чуят и видят някой от обичаните си части в една напълно нова светлина, в една по- нежна и друга версия, в съпровода на музиканти онлайн.

Освен хубава музика, феновете ще чуят и персоналните истории на всеки от изпълнителите за музиката, която основава и за това какво му дава тя. Във втори сезон на „ БГ Версия “ ще бъдат показани млади и обещаващи реализатори, които също ще изпълнят няколко свои песни, само че с нов прочит и особено готови за „ БГ Версия “.

Гости в пилотния епизод на втори сезон на „ БГ Версия “ са Орлин Горанов и Акага. Уникалното фънк звучене на групата в комбиниране с елегантния жанр на Орлин Горанов ще покажат на феновете една още по- вълнуваща „ БГ Версия “. Младите гении, които те ще показват в този епизод са Trombobby x C-Мo. Момчетата са измежду обещаващите модерни български музиканти. Тяхното комбиниране и пристрастеност към соул, фънк и хип- хоп музиката ще очароват феновете на „ БГ Версия “.

Тази година в музикалното шоу ще бъде включена и класацията на „ БГ радио “ –„ Нашите 10 “. Седмичната ранглиста показва 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията, а в този момент в границите на „ БГ Версия “ феновете ще имат опцията да видят и видеоклиповете към тях.

Гледайте „ БГ Версия “ всяка неделя от 23:00ч. по Българска национална телевизия 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да наблюдават предаването и във Фейсбук и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на обичаните си песни в ефира на „ БГ Радио “.

„ БГ Версия “ – другата версия на българската музика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР