Моноспектакъл, организира от Wild Crows MCC и Wild Crows Support

...
Моноспектакъл, организира от Wild Crows MCC и Wild Crows Support
Коментари Харесай

Благотворителен моноспектакъл събира средства за болно дете

Моноспектакъл, провежда от Wild Crows MCC и Wild Crows Support набира средства за болно момченце, научи Varna24.bg .

Благотворителната режисура " Дамата с кученцето " ще бъде показана на 27 август, събота, от 19 часа в Народно читалище " Отец Паисий - 1934г. " - Варна

Ето повече информация за дребния воин, споделена от неговата майка в платформата helpkarma:

" Това е моят Ангел. Той и братчето му са същински герои. Моите близнаци се родиха прекомерно рано – едвам в 31 гестационна седмица, с тегло 1400 и 1300 грама.

Две седмици след раждането си Ангел бе диагностициран с вътрешна хидроцефалия.

Знаехме, че би трябвало да доближи тегло от 2 кг, с цел да може да му бъде сложена клапа. Във времето на очакване се откри и междукамерен недостатък на сърцето, само че най-малко той не постановяваше оперативна интервенция. Една седмица преди да бъде осъществена мозъчната интервенция офталмозите откриха и ретинопатия, която постановяваше лазерна интервенция на двете очи. Така Ангел мина през първата си интервенция. Мина интервала на възобновяване и пристъпихме към втората интервенция на главичката и слагане на клапата.

Първият месец чакахме нетърпеливо, с цел да мине първото нагледно проучване. На него се откри, че има проблем и ще би трябвало да бъде направена нова интервенция. Втората интервенция бе несполучлива, направихме трета, само че и тя не реализира триумф. Четвъртият опит бе нашия и успяхме – клапата проработи.

Започнахме да вършим рехабилитации, само че за жал интервенциите постоянно го връщаха обратно и се видя очевидно закъснение.

Посетихме и невролог, който му сложи страшната диагноза детска церебрална парализа.

За да може нашият Ангел да пребори диагнозата са нужни ежедневни рехабилитации.

Решихме да се обърнем и към профилирания център Ribem в Истанбул, само че нужните средства са непостижими за нас. Първият курс рехабилитация би трябвало да бъде през месец април 2020г. 

Моля ви от цялото си сърце да дадем късмет на този прелестен и борбен Ангел да има пълностоен живот, с цел да може да играе с братчето си и да реализира фантазиите си!

Вярвам, че с помощта на вашата помощ всичко е допустимо! "

Ето и информацията от уредниците на благотворителния театър:

" Ачи е на 4 години, само че заради ред болестни положения, като хидроцефалия, ретинопатия  и детска церебрална парализа, няма вярно развиване. Родителите му се борят за опцията Ачи да има едно щастливо и обикновено детство и да пребори несгодите, с които се сблъсква от толкоз дребен. Но макар здравословното му положение, дребният воин демонстрира огромно развиване както физическо, по този начин и ментално, с помощта на Център за рехабилитация " Рибем “ в Турция и рехабилитациите в България. През август 2021г. на Ачи се слага бутолинов токсин и е направена отпускаща интервенция на краката. За извличането на оптималната изгода от ботокса са нужни постоянни визити както на рехабилитации в " Рибем “, по този начин и в България. Един двуседмичен курс, който за 24 процедури, фамилията заплаща 2 160 евро. Тази сума е непостижима за тях, по тази причина ние от " Wild Crows МСС “ взехме решение да помогнем.

Купувайки от нашите артикули, ще станете част от Ангелите на Ангел. Нужни са ред процедури и рехабилитации в Турция, с цел да може Ачо да има едно обикновено и щастливо детство. Нека да помогнем на дребния воин, който без значение от несгодите продължава да се усмихва и да радва с наличието си ".

Билетите за спектакъла са на стойност 10 лева и могат да бъдат заявени тук:

https://m.facebook.com/1656611864621073

Можете да помогнете и посредством подаяние:

Дарителска сметка: BG61BPBI79464064240301

Титуляр: Христина Стоянова

Основание: В изгода на Ангел Павлов

PayPal: PayPal.me/HristinaStoyanova
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР