Мониторът на здравето на уебсайта Down Detector регистрира стотици доклади

...
Мониторът на здравето на уебсайта Down Detector регистрира стотици доклади
Коментари Харесай

ChatGPT се срина: OpenAI бот не работи по целия свят


Мониторът на здравето на уеб страницата Down Detector записва стотици отчети от консуматори на ChatGPT и GPT-4, които се оплакаха, че OpenAI не е деен и чатботът не работи.

Страницата за положение на уеб страницата на OpenAI съобщи, че има „ спиране на chat.openai.com “, отбелязвайки няколко други случая през последните дни.

Най-новата версия на инструмента за генеративен изкуствен интелект на OpenAI започва по-рано този месец, след големия триумф на софтуера ChatGPT на компанията през 2022 година

GPT-4 към този момент се оказа кадърен в необятен набор от задания, като OpenAI твърди, че технологията е в положение да обработва „ доста по-нюансирани указания “ от своя предходник ChatGPT.

Потребителите пресъздадоха типичен видеоигри „ за секунди “ с GPT-4, както и го използваха за взаимоотношение с човешки служащи, с цел да извършват задания от действителния свят.

Напредъкът, реализиран от OpenAI и други компании през последните години, накара някои откриватели на изкуствения разсъдък да предупредят, че ИИ е почнал да се развива над експоненциална скорост.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР