monitor.bgОчакват ни просперитет, блага и творчески устремИзточният календар повелява, че

...
monitor.bgОчакват ни просперитет, блага и творчески устремИзточният календар повелява, че
Коментари Харесай

Жълтото земно куче ще пази през 2018

monitor.bgОчакват ни разцвет, богатства и креативен порив
Източният календар повелява, че 2018 ще бъде годината на Жълтото земно куче. Червеният огнен петел ще спре да кукурига през нощта на 16 февруари и ще отстъпи трона на четириногия си приятел.

Кучето по природа е пръв другар на индивида и ще охранява нашето благоденствие до 4 февруари 2019 година. То въплъщава справедливостта и лоялността, заради което в никакъв случай няма да ни съобщи в годината, в която ръководи.

През 2018 година можем самоуверено да се заемем с всевъзможни действия, защото новият ни настойник се хвърля в пердах, без да се замисля за следствията. Стихията на земята е обвързвана със закони и обичаи, по тази причина в годината на Жълтото земно куче е значимо да се придържаме към своите правила. През интервала се чака мнозина да подобрят жилищните си условия. Важното е да имаме вяра в чудеса, а Жълтото земно куче с наслада ще ни поддържа.

То ще ни съпроводи и с финансов триумф – жълтият цвят на годината ще примами парите. Разбира се, това важи за тези, които са работливи и настойчиви, мързеливите не би трябвало да чакат покачване и подучване и всевъзможни богатства. При това жълтият цвят се асоциира с силата на слънцето, която през 2018 ще ни зарежда с позитивност, жизненост и положително въодушевление.



През 2018 година

ще диктуват качества като любезност и почтеност

Дори в общуването с съперниците ние би трябвало да загърбим лицемерието и да не отстъпваме от разпоредбите – в годината на Жълтото земно куче никой няма да посмее да ни измами или да измисли някаква мошеническа скица.

Творческата активност ще е поощрена през интервала на Кучето. Дори всекидневието ни да минава в сива и скучна работа, можем да реализираме големи резултати, в случай че дадем живот на фантазията си.

За хората с интелектуални специалности в годината на Жълтото куче ще гори зелена светлина – доста планове и открития, които светът не е предполагал, че са вероятни, ще бъдат основани.

В годината на Жълтото земно куче не се чакат проблеми със здравето, защото закаленото животно няма да ни разреши да кихаме и кашляме. Но ще се наложи да кажем „ довиждане “ на нездравословните си привички, защото Кучето не утвърждава да се харчат пари за артикули като цигари и алкохол. По-добре е да се купи вкусна хапка и да се обезпечи нов покрив за колибата.

Жълтото земно куче е авантюрист - обича да пътешества и картинката пред очите му да се сменя. През 2018 година ще имаме от ден на ден благоприятни условия да обиколим целия свят – по този начин ще срещнем доста нови другари и ще натрупаме усещания за няколко години напред. През интервала е доста значимо да поддържаме връзка, да завързваме нови другарства. Сродната душа ще усетим незабавно, а всевъзможни враждебни лица ще ни заобикалят отдалече.

Любовта през 2018 година ни посреща с приказни и вълшебни промени, съпроводени с забавни срещи и запознанства. Семейните двойки ще заровят томахавката и интервалът ще им се стори като втори меден месец. А необвързаните ще загърбят самотата и ще срещнат сътрудниците на фантазиите си. Точно поради това през 2018 година ще има доста сватбени церемонии. А двойките, основали семейство през годината на Кучето, могат да разчитат на дълъг и обединен съюз.

Децата, които ще се появят на бял свят

в ръководството на Жълтото земно куче, ще се отличават с положително здраве, радостен темперамент и висок разсъдък.

За да ни донесе 2018 година благополучие, обич и мечтаните богатства, би трябвало да запомним няколко правила – да не хапем, да не джавкаме за дребни неща, да имаме вяра в положителното у хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите с дипломатичност и неистово самообладание. Тогава и господарят на годината радостно ще върти опашка, с подготвеност ще легне пред нас по тил, а животът ни няма да бъде като на улично пес.

Символът на 2018 година ще е

оптимален за три от зодиакалните знаци

а точно Козирозите, Скорпионите и Водолея, макар че началото на интервала ще бъде сложен за тях. Лъвовете и Близнаците пък ще получат знаци, които ще ги накарат да се раздвижат. Овен ще откри фамилното благополучие, само че Дева и Рак, в противен случай, рискуват да изгубят своите близки.

Стрелците ги чака щастлив живот и благоденствие във финансов проект в идната 2018 година. Те няма да се ядосват както поради работа, по този начин и поради любовния си живот. Стрелците ще намерят взаимно съгласие с отзивчивото Жълто земно куче мигновено. Хороскопът за 2018 предсказва на Стрелците отбрана от страна на четириногото животно. Важно е да не губят оптимистичното си въодушевление, с цел да вървят по живота решително. Голяма популярност чака Стрелците, които ще се оправят бързо с съперниците и ще поемат юздите в личните си ръце. А на завистниците не би трябвало да обръщат внимание. С времето те ще схванат, че от огнена зодия единствено могат да взимат образец. Стрелците ги чака триумф в персоналния бизнес и в комерсиалните каузи. Семейните от знака ще се насочат на прелестно странствуване със съпруга/та и децата, усещането от което ще остане за дълги години. Тези, които още не са пронизани от стрелите на Купидон, ги чака съдбоносна среща. Сватбата и планирането на дете не са доста надалеч.

Хороскопът за 2018 година дава обещание на Везните положително материално състояние. Очаквайте освен постоянни приходи, само че и удачно вложение на финансите в преференциални планове. Още през март Жълтото земно куче ще подскаже на представителите на знака къде да заровят сандъчето със златните монети. Важно е да намерите по-голям резервоар, с цел да се събере прилична сума за лятната отмора и за дарове на околните. Ще има доста оферти, покупко-продажби и значими срещи. От наслада, на Везните ще им се завие свят, само че Кучето ще види, че те не са заслепени и не са под въздействие на користни персони. През март и април 2018 година те ще се прибират вкъщи с големи букети от рози, подарени им от поклонници и фенове на техния гений. Но не би трябвало да се водят по възприятията си. Защото те в действителност ще се изгубят в любовните срещи и ще изтърван опцията да основат трайни връзки. Самотните Везни ще срещнат обичания човек, в случай че се вгледат в своето обграждане. Честното и правилно по природа Куче ще им подскаже в какво направление да се движат и с кого да поддържат връзка, с цел да се окажат във властта на същински и откровени усеща. А фамилните двойки ги чакат доста приятни изненади и новости. За да съумеят да създадат дома си удобен, би трябвало да купят качествени строителни материални, да създадат ремонт и да го преустроят.

Жълтото земно куче ще приветства

Телците с радостно помахване на опашката. Хороскопът за 2018 година им дава обещание триумф, само че единствено в случай че се вслушват в препоръките на стопанина на този интервал. До 16 февруари те ще благодарят на Петела за всички добрини. Но по-късно на Телците им следва да открият другарски връзки с Жълтото куче, което се отличава с миролюбив темперамент. Знакът е под покровителството на планетата Венера, по тази причина представителите няма да бъдат лишени от гении и истински хрумвания. Пролетният хороскоп за Телец предсказва значително шансове да преуспеят във значимите каузи. Те могат да се занимават с всичко, което им е по душа - изобразяване, танци и даже да отворят лична компания за произвеждане на фешън облекла. Финансовото благоденствие на Телците е обезпечено, а също и преференциални контракти и покупко-продажби. Кучето ще ги поддържа във всички инициативи, ще им помогне да се придвижат напред по кариерната стълбица и ще им подари ентусиазъм за написване на шедьоври. Телците даже ще стартират да съчиняват музика.



Ако в предходните години Рибите са търсели триумф, то при Жълтото земно куче ще бъдат ориентирани към дейна работа. Защото стопанинът на 2018 година обича работливите и упорити персони. Родените под водната буря могат да реализират доста, в случай че спрат да плуват по течението. Хороскопът за идните месеци ги поучава още от 16 февруари да се сприятелят с Кучето, с цел да реализиран триумф, по-бързо от съперниците. Още повече че имат гений, а съществуват и предпоставки. Рибите ги чака перспективна работа с креативен детайли. Те ще се хвърлят с главата напред в тези сфери на активност, които са им по душа. От тях може да се получат страхотни литературоведи, художници и артисти. Нищо чудно, нали Рибите са покровителствани от Нептун, който придава ентусиазъм, възторг и оказва помощ за развиването на качествата в изкуството. Хороскопът за 2018 година за Риби предлага на тези, които имат семейство, да не се отдават на флиртове и да не търсят извънбрачни връзки. Най-добре е да изгладят връзките със съпрузите си, по-често подарявайте цветя и организирайте вечеря на свещи. С родственици Рибите ще имат чудесни връзки, в случай че не се взимат под внимание дребните разногласия на битова и жилищна основа.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР