Моника Валериева за пореден път доказа, че може да се

...
Моника Валериева за пореден път доказа, че може да се
Коментари Харесай

Валериева прави групов в Дубай

Моника Валериева за следващ път потвърди, че може да се оправя сама с живота, въпреки и с цената на „ характерен “ труд, изискващ забавни умения.

Новината е, че бръмчалката от Дупница се отдава на милувки в компанията на международния топ модел Ксения Дели и дъртия ѝ брачен партньор – милиардера Осама Фати Рабах Ал-Шариф, написа Таблоид. Близка другарка на плеймейтката завистливо подшушна, че Моника прави сериозен кеш от любовните си разходки до Дубай, където скача в леглото със супермодела и мъжа ѝ - притежател на холдинга Амирал Осама Ал-Шариф.

Египтянинът се ожени за 26-годишната хубавица от Молдова през 2016г. в Санторини, като празненството му коствало 1 милион евро. Младото семейство си падало по груповите осъществявания с дами и тук на помощ идва Моника Валериева, която се срещнала със своята „ работодателка “ в обществените мрежи.
В профила на Моника се вижда,че брюнетката много постоянно разяснява снимки на сексапилната молдованка.

“Виждат се в Дубай, в полза на истината Мона не се фука, че е конвой на семейство Шариф, само че какво друго можеш да правиш в компанията на такава хубавица като Ксения и приказно богатият ѝ брачен партньор “, злобее сякаш близка другарка на силиконовото знамение от Дупница.

Слуховете за уменията на Моника Валериева към този момент се ширят надалеч от рамките на Дубай, където тя е много известна измежду мургавите богаташи там. Те пък я предлагат на свои приятели. Запознати с професионалните задължения на Мона разкриват, че богаташ от Дубай е предложил Валериева на свои приятели-араби в Лондон. Там тя се вихрила няколко дни и за усърдието си прибрала 5000 $. За турнето ѝ в Лондон се носят митове в светските среди.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР