Монасите от Бигорския манастир в Македония изпратиха благодарствен отговор на

...
Монасите от Бигорския манастир в Македония изпратиха благодарствен отговор на
Коментари Харесай

Монасите от Бигорския манастир с благодарствен отговор към наши евродепутати

Монасите от Бигорския манастир в Македония изпратиха признателен отговор на писмото от евродепутатите от Политическа партия ГЕРБ, оповестиха от партията.

 Евродепутатите от ГЕРБ поздравиха братството на Бигорския манастир
Евродепутатите от ГЕРБ поздравиха братството на Бигорския манастир

В отговор на приветственото писмо от името на евродепутатите от Политическа партия ГЕРБ до монасите от Бигорския манастир " Свети Йоан Предтеча " ", с което те показаха своята признателност за поддръжката за Договора за другарство, добросъседство и съдействие, отец Партений, свещеник на Свещената Бигорска обител отговори с признателен адрес, пишат от партията.

" С огромна наслада прочетохме писмото, с което потвърждавате вашата поддръжка към Република Македония и към нашето монашеско приятелство, за което показваме нашата най-голяма признателност. И освен ние, само че и нашите многочислени духовни рожби и другари, които също се зарадваха на вашето обръщение.

Вашите топли думи са още един спомагателен повод към нас - да продължим да работим в посока подсилване на братските връзки сред нашите две страни и нации, които са свързани с неразривна духовна и културно-историческа връзка.

Всемогъщият Бог да ви оказва помощ и да ви дава сили в това, с което се занимавате, да бъде то в името на положителното, мира и братството ", написа архимандрит Партений, свещеник на Свещената Бигорска Обител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР