Монако се наложи над Клермон с 4:2 като гост в

...
Монако се наложи над Клермон с 4:2 като гост в
Коментари Харесай

Монако стартира с успех над Клермон във френската Лига 1

Монако се наложи над Клермон с 4:2 като посетител в първия кръг на френската Лига 1. Въпреки това мачът стартира мъчно за отбора от Княжеството, като единствено след седем минути игра изоставаше в резултата с гол на полския бранител на домакините Матеуш Витеска, който вкара топката с глава през ръцете на вратаря Филип Кон.

Монако направи цялостен поврат до почивката с попадения на Вандерсон и капитана си Висам Бен Йедер. Мухамед Шам изравни за Клермон след двойно подаване с Алиду Сейду, само че Бен Йедер още веднъж даде задатък на монегаските си с второто си попадения в мача. Дълбоко в добавеното време резервата на гостите Магнес аклиуш оформи крайното 4:2.

Нигерийският нападател Акор Адамс бе напът да донесе домакинската победа на Монпелие над новака Льо Авър, само че мачът приключи при реми - 2:2. Гостите поведоха посредством Готие Лорис през първата част, само че Адамс вкара два гола единствено за два минута, с което подсигурява обрата за отбора от Южна Франция. В добавеното време Самюел Грандсир донесе точката на Льо Авър.

В различен мач от кръга Тулуза се наложи като посетител над Нант с 2:1. " Канарчетата " първи откриха резултата посредством Мостафа Мохамед от дузпа в 13-ата минута. Тулуза изравни с помощта на Закария Абдухлал, а в самия завършек на срещата Расмус Николайсен донесе трите точки за гостите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР