Момиченце от Монтана е само на пет години, но вече

...
Момиченце от Монтана е само на пет години, но вече
Коментари Харесай

Самоук талант: 5-годишно момиченце от Монтана пее на пет езика

Момиченце от Монтана е единствено на пет години, само че към този момент се е научило да пее песни на пет езика. Малката Микаела е подготвена за огромната сцена.
Тя е единствено на 5 години и е самоука. Когато била на 2 години и половина изненадала родителите си, като запяла на няколко езика.
„ Чувам откъм гърба, че пее остаряла българска ария с такива думи и й споделих да повтори още веднъж и тя още веднъж я изпя. Вече като свърши песента продължи да скролва с пръстите и стартира да пее и на албански, и на сръбски и на британски, на съветски “, сподели майка ѝ Теодора Пелова.
„ Тя като множеството деца е непрекъснато с телефона в YouTube и сама прояви предпочитание към музиката “, сподели още татко ѝ Бисер Пелов.
Микаела има и обичана ария, само че на албански език. Досега дребната девойка не се е занимавала професионално с пеене, нито пък е учила непознат език.
Истинска изненада за всички била, когато момиченцето показало гения си на сватбата на нейните родители. Тогава била единствено на 4 години.
„ Всички бяха удивени и с отворени уста, тъй като не можеха да повярват, че това малко дете пее по този метод и е самоуко “, съобщи майка ѝ.
Родителите към този момент са се насочили към музикален възпитател, който да развие гения й.
„ Нито желаеме да я притискаме, нито да изоставим дарбата й. Каквото е писано, това е и най-важното е, че тя има желанието да пее ", съобщи майка ѝ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР