Момиче на 13 години забременя при изнасилване от собствения й

...
Момиче на 13 години забременя при изнасилване от собствения й
Коментари Харесай

Роднини удрят в корема бременна 13-годишна, изнасилена от брат си

Момиче на 13 години забременя при обезчестяване от личния й брат Робърт, написа The Sun. Нейните родственици не желали бебето да се появи на бял свят и тогава лелята Шарън Джоунс, нейната щерка и наследник пребили момичето, удряйки го и ритали в корема, когато била в осмия месец.
Шарън не желала скоциалните служби да научат, с цел да не й вземат децата, когато узнаят за бременноста на племеницата. Тя пробвала да уговори момичето на аборт, предложила й специфични хапчета, които могат да го провокират, само че бременната отказвала. Тогава дамата се решила на крайни ограничения, примамвайки момичето във ваната, където и станал жестокият побой.
Роднините оставили малолетната, цялата в кръв, взели мъртвороденото бебе и се пробвали да го изгорят на скарата. След като тези опити да се избавят от натрупа се провалили, Шарън дала на сина си 25 $, с цел да оправи казуса. Тялото още те е намерено.
Шарън била наказана на 12 години затвор, дъщерята - 7, сина - 5. При нападението също по този начин помагал квартирант на фамилията, който получи 10 години. Робърт бил приет за неуравновесен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР