Момчил ДойчевНяма нужда да национализираме Лукойл. Достатъчно е да ги

...
Момчил ДойчевНяма нужда да национализираме Лукойл. Достатъчно е да ги
Коментари Харесай

Няма нужда да национализираме Газпром, манипулирано простолюдие явно се готви да предаде България пряко под руски контрол

Момчил Дойчев

Няма потребност да национализираме Лукойл. Достатъчно е да ги глобим 2 милиарда лв., както направи Румъния за същата лъжлива скица за неплащане на налози, която употребяват и в България.

Няма потребност да врътваме кранчето на Газпром, както съветската страна на два пъти към този момент нелегално ни стопира газа. Достатъчно е да увеличим таксата транспорт пред страната ни 5 /пет!/ пъти - толкоз, колкото вземат в действителност Сърбия и Унгария за преноса на съветски газ /РФ си заплати за създаване на " Турски поток " на тяхна територия, за разлика от нас/.

Проруската колониална администрация, която държи крепко действителната власт у нас, без значение от сменящите се държавни управления, избирани от едно манипулирано простолюдие, към този момент очевидно се готви да съобщи България директно под съветски надзор - към този момент вкараха антисистемни партии - и в държавното управление, и изключително радикална неокомунистическа партия в съпротива.

Запомнете най-новата позивна на путинската мафия у нас: " Да се спре мъката "! Не става дума за мъката на едно държавно управление. Става дума за предстояща мъка на демокрацията. Който използва този израз е очевиден или затулен путинофил и зложелател на България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР