Момчето няма сериозни нараняванияEдинайсетокласници от пловдивската професионална гимназия по транспорт

...
Момчето няма сериозни нараняванияEдинайсетокласници от пловдивската професионална гимназия по транспорт
Коментари Харесай

Батковци пребиха осмокласник в междучасие

Момчето няма съществени пострадвания
Eдинайсетокласници от пловдивската професионална гимназия по превоз “Гоце Делчев ”, известна като Автото, са набили възпитаник от 8 клас, оповестиха от полицията. Проверка по случая се прави в Шесто районно управление (на МВР).

Всичко почнало още по време на час в понеделник. Батковците се заяли с момчето. Стигнало се до замяна на реплики, само че преподавател прекратил по-сериозна препирня. В огромното междучасие обаче единайсетокласниците причакали по-малкото момче край заведение за бързо хранене до учебното заведение.

15-годишният изискал да се извини, само че батковците му се нахвърлили и почнали да го бият. Всичко се разиграло пред очите на други възпитаници, които обаче не се намесили. Дори някои от тях снимали с телефоните си. Учители съумели да спрат багра и предотвратили по-сериозни последствия. Според родителите на осмокласника той нямало съществени пострадвания и му е оказана здравна помощ.

Директорката на учебното заведение Бойка Борисова показа, че въпросните по-големи момчета създавали много проблеми. Тя е безапелационна, че ще бъдат взети строги ограничения.
За случая е известен контрольор от Детска педагогическа стая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР