Момченце на година и половина загина в Полша след като

...
Момченце на година и половина загина в Полша след като
Коментари Харесай

Момченце на 1.5 г. загина от жега в Полша след като майка му го забрави за цял ден в колата -

Момченце на година и половина почина в Полша откакто майка му го не помни за през целия ден в колата в град Шчечин в един от най-горещите дни в страната от началото на лятото. Полската прокуратура е почнала следствие по случая, само че към този момент майката не може да бъде разпитана поради шока, в който е изпаднала, заяви полската радиостанция RMF.FM.
Инциденти като този в Шчечин, при който родители оставят сякаш за малко децата си при посещаване на магазин се случват относително постоянно и нормално през лятото полицията и медиите постоянно предизвестяват в горещи дни да не се оставят деца и домашни любимци в транспортните средства.

Според наличната все още информация във вторник 38-годишна жена излязла от вкъщи си дружно с двете си деца. Първо закарала по-голямото в детската градина. След това отишла на работа и паркирала там колата си. Малко преди 17 си тръгнала от работа и по противоположния път – първо взела детето от детската градина, по-късно отишла за по-малкото момченце в детските ясли. Там с изненада за самата себе си схванала, че в този ден не е водила детето на ясли. „ След като се върнала в колата, се оказало, че на задната седалка се намира момченцето на 1.5 години, което е изкарало целия ден в автомобила на майка си. Детето не е имало признаци на живот. “ – разкрива RMF.FM. На място били извикани спасители, само че намесата им била непотребна, детето било мъртво.

В Районната прокуратура на Шчечин-Запад тече досъдебно произвеждане за несъзнателно причиняване на гибелта на дете на 1.5 години, чието тяло е намерено в затворен автомобил. Деянието се квалифицира по член 155 от Наказателен кодекс на Полша, който планува наказване отнемане от независимост от 3 месеца до 5 години – заяви пред телевизионния канал Polsat News говорителката на окръжната прокуратура Алиция Мацуговска-Кишка. Тя добави също, че процесуални дейности с майката на този стадий не са реализирани поради тежкото психическо положение, в което се намира дамата сега. Експерти ще би трябвало да се произнесат по кое време и дали майката ще бъде в положение да бъде разпитана.

Извършен е оглед на местопроизшествието и автомобила, открито е, че тялото на детето се е намирало вътре в автомобила, следва да бъде осъществена аутопсия, която да удостовери първичните подозрения за аргументите за гибелта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР