Момче насочи пистолет срещу съученици. Според полицията пистолетът не е

...
Момче насочи пистолет срещу съученици. Според полицията пистолетът не е
Коментари Харесай

Момче насочи пистолет срещу съученици: Случаят се разследва

Момче насочи револвер против съученици . Според полицията револверът не е същински, само че младежите са се изплашили.

Случаят е от професионалната гимназия по туризъм в град Банкя. bTV получи сигнала то родители на уплашени възпитаници. Според тях момчето, което е размахвало оръжие, е на 16 години. Това се е случило вътре в учебното заведение, настояват още те. Но от образователното заведение отхвърлят – от там изясняват, че револверът е размахван на улицата.

Случаят е от учебно заведение в Банкя

„ Детето през вчерашния ден е размахвало револвер в учебно заведение, опирал го е в главите и телата на някои съученици. Съответно децата са реагирали и са подали сигнал до полицията. Днес нашите деца ги е боязън да отидат в учебно заведение и седят у дома, а въпросният техен съученик с револвера е на учебно заведение “, изяснява майка, която желае да остане анонимна.

„ Ученик си разреши да се похвали пред свои съученици със револвер, който носи със себе си “, изяснява и Димитринка Колева, която е шеф на ПГ по туризъм в Банкя. 

Агресивният мъж е арестуван за 24 часа

„ Самият случай е отвън учебното заведение. Потърпевшите три деца през днешния ден не са на учебно заведение. С две от тях съм говорила и напълно по детски и тийнейджърски споделиха, че към този момент им е минало. Родителите споделят, че той не просто се е хвалил, а че е опирал револвера в главите и гърбовете на децата. Аз не съм била очевидец, не мога да кажа нищо “, изяснява и Людмила Лолова, която е психолог в ПГ по туризъм в Банкя.

„ Предполагам, че това е някаква детска игра. Но въпреки всичко е стеснителен фактът, че се употребява оръжие, въпреки и пластмасово “, разяснява тематиката и вътрешният министър Калин Стоянов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР