Момче на 15 години е шофьорът, който вчера при опит

...
Момче на 15 години е шофьорът, който вчера при опит
Коментари Харесай

15-годишен мина на червено на 10 кръстовища, помете 20 коли, майка му вътре, иска да чупи камери!

 Момче на 15 години е водачът, който през вчерашния ден при опит да избяга от служители на реда опустоши близо 20 автомобила в София. При преследването с полицията с него в колата е била и майка му, потвърдиха от Пътна полиция пред " По света и у нас ".

Шофирането и високите скорости очевидно са пристрастеност на 15-годишното момче. Това се вижда от профила му в обществените мрежи и няколко видеа. От последното, преди няколко дни е този кадър - километражът сочи близо 100 км/ч.

Вчера при опит да избяга от полицията малолетният мина на алено на 10 кръстовища по пътя от Владая до центъра на София. Полицейският патрул потегля след него, откакто е засечен в нарушаване.

" Не стопира на пешеходна пътека и не пропуща пешеходец, т. е. е щял да удари пешеходеца ", изясни Тони Славеев от отдел " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи.

Момчето опустошава по пътя си 12 транспортни средства, в това число полицейски автомобил и два рейса. Пострадали са трима души, единият е с комоцио. Задържан е след следващия конфликт.

" На бул. " Опълченска " и на ул. " Симеон " катастрофира в различен автомобил. Слизат от автомобила, пробват се да бягат, той и с пасажерите му, и нашите чиновници ги задържат. Една от пътничките е била майка му и някакви други дами с нея, в случай че са се пробвали да го спрат, е щяло да спрат още на Владая, а не да спрат още 15-20 км по-късно и то наложително ", добавя Славеев.

Вчера майката и спътниците на нарушителя жестоко отхвърлиха да разясняват и се заканваха да счупят камерите. Тази вечер след приключване на 24-часовото полицейско задържане на момчето прокуратурата би трябвало да реши дали да повдигне обвиняване и да продължи ареста. Не е ясно към този момент дали ще бъде глобена и майката на малолетния извършител.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР