Можете ли да имате две зодии? Не точно. Вместо да

...
Можете ли да имате две зодии? Не точно. Вместо да
Коментари Харесай

Какво значи да си роден между две зодии?

Можете ли да имате две зодии?
Не тъкмо. Вместо да се раждат механически под два знака, хората, родени сред две зодии, са неповторими човеци, чиято дата на раждане сплотява силата и чертите на два разнообразни знака, създавайки обособена астрологична персона със смесени качества.
Така че, вие не можете да имате два зодиакални знака, макар че личността ви може да съответствува и с двете. 
Какво значи да си роден сред две зодии:
Между Козирог-Водолей:
Дати: от 16 януари до 22 януари
Вие сте сред един от неповторимите зодии и най-конвенционалните. В взаимозависимост от вашето въодушевление, можете да бъдете ексцентрик или интроверт. Амбицията и способността ви да мислите нереално ви оказват помощ да видите по-голямата картина на вашите цели. 
Между Водолей-Риби:
Дати: от 15 февруари до 21 февруари
С интроспекцията на Водолея и артистичната природа на Рибите вие ​​сте като популярен художник. Чувствате съчувствие към човечеството и желаете светът да бъде доста по-добро място от него. 
Между Риби-Овен:
Дати: от 17 март до 23 март
Вашето съчувствие и мощ ще ви оказват помощ елементарно да постигнете задачите си, без да стъпвате на пръстите на никого в процеса. Всъщност вашите цели евентуално оказват помощ повече на другите хора, в сравнение с вас самите! Вашето неспокойствие, обаче, може да бъде малко възпиращо. Работете върху това да бъдете малко по-търпеливи и причините ви могат да станат доста по-гладки.
Между Овен-Телец:
Дати: от 16 април до 22 април
притежавате безстрашието на Овен и силата на Телец, което ви прави мощен и застрашителен водач. Можете да свършите нещата небрежно и стига в близост да няма други компликации, не би трябвало да има проблеми.
Между Телец-Близнаци:
Дати: от 17 май до 23 май
Чарът на Близнаци и силата на Телец. Не знаете какво е отмора, когато става въпрос за работа. Емоциите ви не пречат на работата ви, тъй като знаете, че ще се забавлявате доста повече, откакто най-сетне приключите. 
Между Близнаци-Рак:
Дати: от 17 юни до 23 юни
Вие сте олицетворение на страховит сътрудник. Можете да бъдете флиртуващи и лекомислени, когато сте самотни, и всеотдайни и грижовни, когато влезете във връзка. Въпреки това, когато нямате кого да обичате и да се грижите за него, можете да получите малко капризно въодушевление, което може да попречи на вашия рицар в блестяща ризница да ви даде това, което желаете. 
 Разберете дали сте в листата на трите най-мързеливи зодии Разберете дали сте в листата на трите най-мързеливи зодии
Може знаците от зодиака да са програмирани за мързел или упорита работа? Много хора доста се съмняват в тази алтернатива, само че астролозите казв...
Между Рак-Лъв:
Дати: от 19 юли до 25 юли
Малките проблеми могат да станат огромни за вас, само че също по този начин и дребни триумфи могат да бъдат причина за празненство. Животът за вас е или ваучър, или самота. Разбира се, можете да намерите естетика в себе си, само че какво е щастието, без да се чувствате малко тъжни?
Между Лъв-Дева:
Дати: от 19 август до 25 август
Вие сте водач, политикът и вождът на вашето племе. Тъй като Девите са доста прецизни и Лъвовете могат да бъдат командващи и напористи, това прави един водач, който схваща по какъв начин да води, без да влиза над главата на хората. Вие сте идеалният сътрудник за бизнес или всевъзможен тип връзка.
 Ето кои са най-нервните знаци на зодиака Ето кои са най-нервните знаци на зодиака
Понякога е задоволително да погледнете един човек, с цел да разберете, че нещо не е наред с него. А от време на време можете просто да попитате за зод...
Между Дева-Везни:
Дати: от 19 септември до 25 септември
Все още запазвате нерешителността от половината си Везни и затворената природа на Дева може да затрудни намирането на някой, който да се успокои. Но можете да бъдете доста деликатни заради аналитичния темперамент на Девата и грижовната природа на Везните и знаете от какво се нуждае вашият сътрудник, без даже да споделят нищо. 
Между Везни-Скорпион:
Дати: от 19 октомври до 25 октомври
Обикновено нерешителността на Везните би ви попречила да вземате решения бързо, само че с помощта на способността на Скорпиона да бъде прецизен, това го анулира. Очарованието на Везните към момента участва, само че циничният темперамент на Скорпиона идва дружно с него. 
 Тези 5 зодии са най-недостъпни Тези 5 зодии са най-недостъпни
За някои представители от зодиакалния кръг прочувствената връзка е доста по-важна от първичното привличане. Дори и да са привлечени...
Между Скорпион-Стрелец:
Дати: от 18 ноември до 24 ноември
Това е върхът на революцията. Вашата мотивация от Стрелец и вашата активност от Скорпион могат да ви дадат силата да постигнете всичко. Няма до половин работа, тъй като полагането на 110 % старания във вашите задания е методът, по който вършиме нещата. 
Между Стрелец-Козирог:
Дати: от 18 декември до 24 декември
Когато си поставите цел или реализирате фантазия, сядате и планирате всяка стъпка, с цел да стигнете до мястото, където желаете да отидете. Вие сте най-хубавият пълководец и вашият оптимизъм от половината ви Стрелец оказва помощ да ви даде спомагателен подтик да продължите да се движите, даже когато наподобява тъмно. Винаги ще поставите най-хубавия си крайник напред.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР