Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 05 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Каквото и да вършиме през днешния ден, би трябвало да давате всичко от себе си. Ако желаете да постигнете триумф, би трябвало да вложите цялата си сила и всичко, което имате. Рискувайте, няма да съжалявате.

Телец

Нещата стават странни под повърхността и евентуално няма да сте в положение да ги разберте, в случай че не извършите нещо напълно скоро. Моментът е подобаващ да поискате отговори на някои въпроси.

Близнаци

Помислете какво се случва с половинката ви или с различен непосредствен човек. Имате някои догатки, само че би трябвало да ги предразположите да ви споделят какво се случва.

Рак

Вашата работа е по-важна от всеки път за вас. Борите се за разнообразни неща, свързани с нея, само че това ви коства прекомерно доста нерви и страсти. Намерете си някакво друго занятие през днешния ден.

Лъв

Днес сънищата ви са доста по-привлекателни от действителността, само че не се тормозете, има и такива дни. Просто се откъснете от всичко и всички и вярвайте, че на следващия ден ще бъде по-добре.

Дева

От прекомерно доста време ви се натрупат всевъзможни неща и към този момент е време да се отървете от тях. Поговорете с някой непосредствен, на който имате доверие, с цел да споделите всичко, което ви тормози.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР