Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 27 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще бъдете изкушени да кажете нещо, което сте дали обещание на себе си или на непосредствен човек да не казвате в никакъв случай. Изкушението ще бъде огромно, само че вие не трябва да му се отдавате. Вие сте от хората, които държат на думата си, тъй че ще се справите.

Телец

Днес няма да изпитвате усложнения при изпълняването на листата със задания. През деня няма да имате изключително доста време за отмора, ще имате забързан ден, само че пък вечерта е ваша. Прекарайте я в приятна компания, на прелестно място.

Близнаци

Вие имате неприятната орис сред вас и обичаните ви хора да има огромна отдалеченост безусловно или преносно. Днес ще имате опцията да скъсите тази отдалеченост и би трябвало да се възползвате оптимално от това. Не пропускайте шанса си.

Рак

Днес ще бъдете изумени от опциите си. Ще осъзнаете, че сте способни на доста повече неща, в сравнение с допускате. Всичко и всички към вас ще ви служат за ентусиазъм. Ще създадете страхотни неща.

Лъв

Днес ще бъдете принудени да работите изключително, само че вие доста добре знаете, че всичко това е в името на триумфа и нямате нищо срещу да го извършите. Вие сте амбициозни хора и сте подготвени да вършиме жертви, с цел да бъдете сполучливи.

Дева

Фокусът ви би трябвало да бъде върху половинката ви и да обърнете особено внимание на връзката си. Дори би трябвало да отделите и идващите няколко дни за същото нещо. Концентрирайте се върху това, което имате.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР