Можете да си представите, че сте във връзка, в която

...
Можете да си представите, че сте във връзка, в която
Коментари Харесай

Това са зодиите, които крият истинското си Аз в любовта

Можете да си визиите, че сте във връзка, в която не знаете по какъв начин да бъдете себе си и го криете от колегата? Макар това да звучи неправдоподобно, бихте се учудили какъв брой хора в действителност имат сходен проблем. Нашите астрологични характерности имат доста общо с това за какво избрани зодии крият същинското си Аз. Истината е, че това, което ни кара да влезем във връзка, постоянно може да бъде и това, което ни стопира. А ето и кои са знаците, които имат сериозен проблем с разкриването на същността си.
1. Дева
Девата е в действителност добър другар и още по-добър „ лъжец ”. Ако сте сътрудник на тази зодия, може би мислите, че знаете какво се върти в главата й, само че истината е, че това не е по този начин и в никакъв случай няма да имате тази дарба. Девата ще направи това, което би трябвало да направи, с цел да получи това, което желае - поддръжка, утвърждение или нещо материално.
2. Рак
Ако сте по отношение на Рак, към този момент сигурно сте се „ оплели ”, защото този знак рядко разкрива кой е в действителност или какво мисли. Може да е доста самоотвержен, само че и много подъл. Не забравяйте, че индивидът, роден под тази зодия, има доста малко самообладание към вас или потребността ви да го познавате по-добре. Те дават от себе си това, което мнозина биха определили като „ хигиеничен най-малко ”, и макар че е доста лимитирано, те са подготвени да дадат още по-малко, в случай че не спрете да „ ровите ” и да изисквате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР