Можете да почиствате дома си колкото искате, да търкате паркета

...
Можете да почиствате дома си колкото искате, да търкате паркета
Коментари Харесай

4 неща, които карат жилището ви да изглежда разхвърляно

Можете да почиствате дома си колкото желаете, да търкате паркета и плочките, само че апартаментът отново ще наподобява повърхностно поддържан и разпилян.

Установено е, че в тази ситуация четири продукта се набиват първи на очи - дъската за гладене, следите от чаши, кухненските принадлежности и непълните комплекти.

1.       Дъска за гладене или сушилник

И двата детайла не се вписват в цялостната гледка на хола, тъй че дъската за гладене би трябвало да се махне неотложно, а сушилника да се сложи там, където няма да се вижда.

Ако го оставите в хола, тогава освен той, само че и бельото, окачено върху него, несъзнателно ще притегли вниманието и стаята ще наподобява повърхностно поддържана и супер разхвърляна.

2.       Изсъхнали следи от съдове и чаши

Специфичните кръгове от чаши, купи и чинии наподобяват ужасяващо, изключително върху полирани повърхности. Не е мъчно да си представим какво ще си помислят гостите за притежателя на парцела.

3.       Кухненски принадлежности

Всяко нещо би трябвало да стои на мястото си и е желателно това място да бъде прикрито от любопитни очи.

Няма потребност от извинения, че домакинята желае всичко да ѝ е на разположение. Всъщност, съдовете или комплект от саксии, оставени на плота, даже и като знак за благосъстояние, бързо ще се напрашат и ще се покрият с нечистотии.
Ако домът ви постоянно е РАЗХВЪРЛЯН, това демонстрира какви хора сте
Нашите привички може да разкрият доста неща за характера ни, върху които даже не сме се замисляли. Дали изпълнявате всякакви „ ритуали&...
Прочети повече
Всъщност, за какво тогава умните хора са измислили вратите на кухненските шкафове? Още при проектирането на кухнята заложете на закритите шкафове за предпазване на всякаква кухненска посуда. Трудоемнко е да бършете праха всеки ден от 10 рафта и от предметите, подредени по тях.

4.       Непълни комплекти

Кой не се е сблъсквал със обстановка, когато капакът на захарницата от сервиза, подарен за сватбата, за първи път бива строшен, по-късно дръжката на чайника се чупи и скоро чиниите стартират да изчезват безследно?

В същото време чашите към момента се редят на масата, само че с нова захарница и чайник. Това е неправилно и демонстрира, че домакинът не се интересува от мнението на своите посетители, а не държи на естстиката.

Препоръчително е да се придържате към обединен жанр и това се отнася освен за сервизите и приборите за хранене, само че и за спалното долни дрехи и други предмети в интериора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР